Alexandra Bodi a fost pusă de nenumărate ori la zid pentru faptul că nu are suficientă grijă de fetița ei. După ce a fost acuzată că nu-i dă copilului de mâncare, regina TikTok-ului a filmat direct în spatele ușii de la frigider pentru a le arăta urmăritorilor săi ce anume mănâncă ea.

Îi place să facă TikTok-uri pe bandă rulantă, iar dacă la început le arăta urmăritorilor săi mediul sărac în care trăiește, ulterior Alexandra Bodi a început să posteze pe rețeaua de socializare numeroase clipuri video cu ea, în timp ce gătește.

O adevărată surpriză a fost pentru fanii săi momentul în care aceasta a făcut un TikTok alături de soțul ei Ionuț, în timp ce ei doi mâncau, iar fetița lor stătea în pat, pentru că nu o chemaseră la masă. După un val de critici la adresa ei, Alexandra Bodi s-a săturat și a postat un clip video în care le arată urmăritorilor săi ce anume are în frigider.

Ei bine, după ce a deschis ușa frigiderului, urmăritorii ei de pe TikTok au putut observa faptul că aceasta are în el ouă, pește, mămăligă, carne, smântână, câteva sosuri și nu este chiar gol, așa cum au acuzat-o că îl ține.

Din ce își câștigă traiul Alexandra Bodi

A devenit cunoscută etalând sărăcia și traiul de la țară, dintr-o casă care nu are în ea prea multe. Cu toate acestea, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva Alexandra Bodi a făcut milioane bune de pe urma TikTok-ului. 

La Acces Direct, femeia a recunoscut că nu a făcut niciun ban din rețeaua de socializare, ci din contră. A făcut totul, de la bun început, de drag și din dorința de a-i face pe urmăritorii săi să râdă și nu s-a gândit nicio secundă la faptul că ar putea câștiga bani din asta.În privința sursei lor de veni

t, Ionuț Bodi, soțul Alexandrei

, a povestit la Acces Direct că acesta a mai muncit prin străinătate, dar din cauza pandemiei a fost nevoit să revină în țară. Pe de altă parte, a mărturisit că el este sursa de inspirație din clipurile video pe care le postează pe TikTok. Tot el a mărturisit că Alexandra Bodi, soția lui, muncește cu ziua.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *