V-ați întrebat vreodată ce înălțime au maneliștii noștri? Ei bine, Ionuț Cercel se numără printre cei mai scunzi dintre ei, însă niciodată nu a avut o problemă sau vreun complex legat de acest aspect al imaginii sale.

Încă de când era copil, fiul lui Petrică Cercel a avut un succes colosal în muzică. Alături de tatăl său a scos melodie după melodie și a câștigat simpatia publicului său care l-a făcut să fie artistul complet de astăzi.

Cu toate acestea, v-ați întrebat vreodată cât măsoară Ionuț Cercel? Ei bine, vă spunem noi. Ionuț Cercel măsoară numai 1,56 m și este în topul celor mai scunzi maneliști de la noi. Însă, așa cum vă spuneam, Ionuț nu are nicio problemă cu înălțimea sa.

Alți maneliști scunzi, dar de succes

Babi Minune ocupă ultimul loc în topul celor mai scunzi maneliști din România. Artistul măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 1,65 m înălțime.

Mihăiță Piticu are o înălțime de 1,6 m, iar acest lucru i-a adus chiar și numele de scenă pe care îl poartă cu mândrie. Celebrul artist Adrian Minune are o înălțime de 1,5 m și deși a fost ținta multor glume, de-a lungul timpului, a demonstrat că este mândru de ceea ce este el în fața oamenilor care îl apreciază. Cum era vorba aceea? Esențele tari se țin în sticluțe mici.

Edi Talent ocupă locul fruntaș în topul celor mai scunzi maneliști din România. Artistul măsoară numai 1 metru și, chiar și așa, oamenii îl apreciază foarte mult pentru calitățile sale, dar și pentru talentul muzical pe care îl deține.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *