Carmen Simionescu a dezvăluit că a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Cântăreața a stat două săptămâni în izolare, iar acum a scăpat de orice problemă. Vedeta a fost asimptomatică.

Fiica manelistului Adrian Minune le-a mărturisită urmăritorilor de pe Instagram că în luna decembrie s-a infectat cu noul virus și a fost nevoită să stea în izolare. Din fericire, cântăreața a contactat o formă ușoară a virusului și nu a avut nici un fel de simptom. (CITEȘTE ȘI: CARMEN SIMIONESCU ÎȘI TRATEAZĂ SOȚUL CA PE UN REGE! CE SURPRIZĂ I-A FĂCUT FIICA LUI ADRIAN MINUNE LUI BOGDAN CĂPLESCU, DE ZIUA LUI)

 „Înainte de vacanța de Revelion, de vacanța din Dubai, am fost în carantină două săptămâni, pentru că … COVID. Aleg să fac chestia asta și să spun public că am avut COVID-19 pentru că în jurul meu văd foarte mulți oameni panicați și speriați de moarte.

Partea bună a lucrurilor este că nu am avut absolut niciun simptom și nu m-am simțit sub nicio formă bolnavă. Am simțit nevoia să împărtășesc cu voi chestia asta pentru că e partea bună a lucrurilor. De ce să nu vă spun, când vă pot da o speranță sau un motiv să fim puțin mai relaxați”, a spus aceasta pe Instagram.

„Să fiți foarte atenți”

Chiar dacă ea a scăpat foarte ușor, Carmen Simonescu și-a îndemnat fanii să nu privească cu superficialitate virusul, să fie atenți să se protejeze. (VEZI ȘI: CARMEN SIMIONESCU, ADEVĂRUL DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE. LA CE ARTIFICII DE ÎNFRUMUSEȚARE A APELAT FIICA LUI ADI MINUNE)

 „Mesajul meu, într-un final, este să fiți foarte atenți, să vă protejați și să vă ajutați membrii familiei care sunt mai în vârstă. Virusul ăsta pentru ei e foarte grav, însă noi care suntem mai tineri, cei care facem sport și ne simțim bine și avem o imunitate bună putem trece cu bine peste”, a mai spus cântăreața.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *