Carmen de la Sălciua vrea să fie în continuu contact cu fanii ei, drept urmare face destul de des sesiuni de „Întrebări și răspunsuri”. De data aceasta, artista le-a satisfăcut curiozitatea în ceea ce privește motivul pentru care este în continuare singură, dar și ce părere are despre femeia din viața lui Culiță.

Artista și-a surprins fanii când le-a răspuns celor mai picante întrebări. În mare parte, întrebările venite din partea admiratorilor au avut legătură cu situația ei amoroasă. S-ar putea îndrăgosti artista  de un băiat simplu, sau are nevoie de un bărbat potent financiar?

„Dacă are calități financiare, să le aibă pentru el ca să nu devină nesigur pe abilitățile lui și să intre într-o competiție de ambiții și orgolii. O femeie puternică deranjează în multe cazuri într-o relație. Pentru că ea este cerebrală, nu se sfiește să spună ce crede, e stăpână pe ce spune, pe ce gândește. Și atunci bărbatul trebuie să-i țină piept  astfel încât, să nu pară că face un efort. Dacă un om are iubire pentru tine și simți ce poți construi alături de el, te duci fără să pui întrebări. „, a declarat artista pe Instagram.

VEZI ȘI: CUM ARATĂ SORA ANDREEI TONCIU. LORENA ESTE OPUSUL FOSTEI ASISTENTE TV

Cât de greu i-a fost artistei să treacă peste despărțirea de Culiță Sterp

„A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat. Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc binele. Să fie fericit, are o femeie frumoasă alături și vine pe drum și un omuleț.”

Referitor la actuala femeie din viața fostului ei soț, artista a avut câteva lucruri dure de zis.

Fanii au fost curioși să afle dacă artista și viitoarea soție a lui Culiță Sterp se cunosc. Răspunsul artistei a șocat pe multă lume, „Da, a fost și la nunta noastră.”

CITEȘTE ȘI: ROMANIȚA IOVAN, PARASTAS DE 7 ANI PENTRU ADRIAN IOVAN. CE VA FACE DESIGNER-UL ÎN MUNȚII APUSENI

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *