Carmen de la Sălciua și-a cucerit fanii încă de la prima apariție și a rămas în topul preferințelor acestora. Pe lângă muzica pe care o face, vedeta a impresionat de-a lungul timpului și prin imaginea pe care o afișează. S-a schimbat mult și este mulțumită de rezultate.

Carmen de la Sălciua păstrează legătura cu fanii săi și este foarte activă pe rețelele de socializare. Așa că, recent, le-a mărturisit următorilor din mediul online la ce intervenții estetice a apelat. Artista a dat cărțile pe față și nu s-a sfiit să recunoască ca a trecut pragul medicului estetician. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL EMOȚIONANT TRANSMIS DE CARMEN DE LA SĂLCIUA, DUPĂ CE A PUBLICAT PRIMA POZĂ CU IUBITUL MISTERIOS0

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a declarat Carmen de la Sălciua pe pagina sa e socializare în urmă cu ceva timp.

„E normal să ai grijă de tine ca femeie”

Carmen de la Sălciua a vrut să ajungă la cea mai bună formă a ei și asta a făcut. Vedeta a dat jos kilogramele în plus, iar după operația de rinoplastie a mai apelat la câteva mici intervenții la nivelul feței. Acesta și-a injectat buzele cu acid hialuronic, pentru a le avea mai voluminoase și mai pline și ar grijă de tenul ei. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A PUS PICIORUL ÎN PRAG. ARTISTA ESTE HOTĂRÂTĂ SĂ ÎNCHIDĂ GURILE RELE. „ÎMI DORESC SĂ SPUN LUCRURILOR PE NUME”)

Artista este mândră de felul în care arată acum, iar micile comentarii lansate de răutăcioși nu o afectează. Ea consideră că o femeie trebuie să aibă grijă de ea și să facă tot ce consideră necesar pentru a se simți bine.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu. Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie. Restul nu sunt operații. E normal să ai grijă de tine ca femeie… Oricum ar fi și ar arăta un om nu are nimeni dreptul să judece.”, a mai spus Carmen de la Sălciua în urmă cu ceva timp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *