Gheorghe Visu a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală în urmă cu câteva zile, în stare gravă, fiind intubat. Acum, se pare că starea actorul este stabilă.

Gheorghe Visu se pare că a scăpat de pericol. Carmen Tănase a ținut să precizeze în urmă cu câteva zile că marele actor este internat pe secția de Terapie Intensivă, însă, nu este intubat. Conform spuselor ”Flăcăricăi”, îndrăgitul actor suferă de o boală cronică la plămâni, acesta fiind, de altfel, și motivul pentru care COVID-19 i-a afectat organismul atât de tare.

 “Cârlan bătrăn atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”, a scris Gheorghe Visu pe contul personal de Facebook, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. ( CITEȘTE ȘI: Gheorghe Visu, conectat la aparatul cu oxigen: “Lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID”. Mesajul transmis de celebrul actor)

”Geo este un om foarte discret”

”În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.

Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic. El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat”, a declarat Carmen Tănase pentru fanatik.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *