Cara Delevingne este noua imagine a rujului Dior Addict

12 Dec Cara Delevingne este noua imagine a rujului Dior Addict

Cu un portofoliu impresionant în lumea modelingului și a actoriei, Cara Delevingne este noua imagine a celui mai nou ruj Dior Addict, creat de Peter Philips.

Dior a publicat o fotografie în care modelul Cara Delevingne poartă noul ruj Dior Addict Stellar Shine, un produs nelansat încă pe piață, care urmează să ajungă la clienți abia în martie 2019. Cara este imaginea noului ruj, care a fost creat de celebrul makeup artist Peter Philips.

Cara Delevingne este noua imagine a rujului Dior Addict

„Casa Dior este încântată să o dezvăluie pe Cara Delevingne ca find imaginea noului ruj Dior Addict Stellar Shine, creat de Peter Philips, Director Creativ și de Imagine pentru Dior Makeup”, se arată în comunicatul care anunță vestea importantă.

„Cara Delevingne este acum imaginea Dior Makeup. Tânăra actriță și top model își reflectă frumusețea îndrăzneață, modernă, în noul ruj creat de Peter Philips: Dior Addict Stellar Shine – un nou Lipshine iconic și avangardist care încorporează spiritul spectaculos al modei”, transmite Dior.

Imaginile cu noul produs nu sunt încă disponibile, însă fotografia care acompaniază anunțul o înfățișează pe Cara purtând pe buze rujul Dior Addict Stellar Shine. Noi abia așteptăm să descoperim noua formulă și toate nuanțele în care va fi disponibilă începând cu martie 2019.

Foto: Dior Makeup


Cezara Palade

palade.cezara@gmail.com

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *