Bucurie mare în familia lui Dorian Popa! Ceea ce nu multă lume știe este faptul că celebrul vlogger și artist mai are un frate, care acum a devenit părinte pentru prima dată. Mama lor este în extaz și a făcut declarații emoționante despre marele eveniment.

Mama lui Dorian Popa a devenit bunică pentru prima dată. „Mamișor”, așa cum o alintă artistul, este în culmea fericirii și chiar dacă nu a apucat să-și cunoască încă, prima nepoțică, a îndrăgit-o pe aceasta din prima clipă.

Invitată la Showbiz Report de pe Antena Stars, mama lui Dorian Popa a vorbit despre minunea din familia lor.

”Nepoțica mea care a venit pe lume de o lună este o dulce, e foarte frumoasă! Îmi e foarte greu, atât de rău îmi pare, am avut bilet de avion, ar fi trebuit să plec, dar ei au intrat în lockdown”, a spus mama lui Dorian Popa la Antena Stars. Fratele lui Dorian Popa este medic de profesie și lucrează în Germania.

De ce nu a devenit Dorian Popa tată până acum

Recent, Dorian Popa a fost întrebat de fani de ce nu a devenit, până acum, părinte. Răspunsul artistului i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

“Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a spus Dorian Popa.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *