Este bucurie mare în showbiz, după ce o cunoscută prezentatoare de la Antena Stars a anunțat că este însărcinată. Bucuria vedetei este cu atât mai mare cu cât așteaptă primul său copil.

Olga Popa, prezentatoarea de la Antena Stars și cea care, de-a lungul activității, a fost și producătoare pentru emisiunea „Răi da Buni”, moderată de Mihai Morar la postul TV, este însărcinată pentru prima dată. Șatena a postat pe rețelele de socializare și primele fotografii cu burtica de gravidă, iar urmăritorii săi au felicitat-o numaidecât.

Prezentatoarea de la Antena Stars a ținut secretă sarcina până acum și nimeni nu și-a dat seama, având în vedere faptul că Olga Popa nu s-a prea ales cu multe kilograme în plus.

„Am vrut să amân cât mai mult acest moment pentru a mă obișnui eu cu ideea și apoi să fac față tuturor gândurilor voastre.Mulți nici nu ați fi sesizat că mai curând decât vă așteptați o să mai cunoașteți pe cineva! Începutul a fost demn de o drama queen, dar ce e important și am realizat între timp este că a venit salvarea mea din lumea care zi de zi mă lăsa fără aer.

Acum am să vă spun ceva mai interesant!A apărut un nou suflet în viața mea,care,deși nu am vrut să recunosc,are nevoie de toată atenția mea. Dintr-o dată,a dispărut orice înainte era aparent atât de important și pentru care mi-aș fi dat și sufletul doar să știu că am făcut totul să fie bine,de cele mai multe ori pentru alții,nu pentru mine.

Oricum vom alege să te numești,îți mulțumesc că ai venit la timp să îmi dai șansa să revin la adevărata eu” a scris Olga Popa, pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea se retrage din proiectele sale

Și, pentru că vrea să fie cât mai liniștită în această perioadă, Olga Popa a anunțat că se retrage din televiziune.

„Și pentru că nervii întinși la maximum și mediul toxic de lucru nu sunt bune pentru tine,aleg să nu te las să te dezvolți în această lume defectă și cu multe probleme,așa că voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv și de la stresul care mie îmi provoca prea multe crampe dureroase iar ție, ghimizdrocule,îți luau din confort.

Și după scurta povestioară la care urmează partea a doua,cu detalii pe care știu că vreți să le auziți din spatele ușilor închise ale televiziunii,provocarea mea pentru voi este să scrieți în comentariu dacă este fată 💝sau băiat💙” a scris prezentatoarea de la „Antena Stars” pe contul ei de Facebook.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *