În urmă cu câteva luni, Brigitte și Florin Pastramă au fost bătuți cu bestialitate de niște locatari clandestini în timp ce încercau să pătrundă pe un teren unde doreau să investească.

Dar asta nu este totul. Cei doi nu s-au ales doar cu bătaia, ci și cu banii luați, din afacerea proastă pe care nu a mai apucat să o facă. După ani buni de plată, soțul brunetei ar fi fost acuzat de fraudă chiar de banca în colaborare cu care ar fi dorit să devină proprietar de drept al terenului…

Citește și: Florin Pastramă are probleme de sănătate. Brigitte sare la gâtul medicului care nu l-a tratat: „Nu-l recomandăm nimănui” 

Acum, după luni bune de de la trauma trăită, dar și de la aflarea adevărului, Brigitte și Florin Pastramă își vor căuta dreptatea în instanță. Cei doi vor să li se restituie terenul cumpărat pe credit pe numele mamei lui Florin.

„Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa.

Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște cadastriști acolo, pe terenul mamei lui Florin, dar nu am intrat în casă, deși este terenul lui”, a povestit Brigitte, în emisiunea „Brigitte și Pastramă’, de la Antena Stars.

Cei doi s-au ales cu traume fizice

Peste banii pierduți, Florin Pastramă s-au ales și cu traume fizice, în urma bătăii. Bruneta a povestit că aceștia au tăbărât pe ei cu topoare și cozi de mătură, provocându-le răni grave. În afara pierderii materiale, cei doi soți s-au ales și cu o sperietură soră cu moartea.

„Când stăteam să măsurăm, au ieșit unii cu niște topoare și cu niște greble și ne-au bătut pe toți. Florin este tăiat tot în cap, a fost foarte grav. Ne-au zis să plecăm, că ne omoară, că noi suntem cu escrocherii. Deși familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul ăsta și 11 imobile cu sechestru pe ele de la bancă. Ne-au bătut rău de tot, era să îl omoare, l-au lăsat rău”, a mai adăugat Brigitte.

Nu rata: Avem dovada filmată că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Se plimbă de mână ca doi îndrăgostiți, iar soțul grijuliu îi cară geanta soției

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *