Brigitte Pastramă este hotărâtă să acționeze în instanță împotriva fostei iubite a lui Florin Pastramă. Fosta soție a lui Ilie Năstase se declară sătulă de injuriile Ralucăi Podea.

Brigitte și Raluca Podea își aduc critici și jigniri de aproximativ un an jumătate, încă de pe vremea când soții Pastramă se cunoșteau pe platoul de filmare al emisiunii „Ferma” de la Pro TV. Florin Pastramă a renunțat atunci la relația cu fotomodelul Raluca Podea pentru a forma un cuplu cu fosta soție a lui Ilie Năstase. De atunci, cele două și-au declarat război, indirect, prin diferite declarații.

De curând, Podea a făcut declarat pentru impact.ro, că a mers la secția 10 de Poliție și le-a făcut plângere penală lui Brigtite, dar și lui Florin Pastramă. Se pare că blondina vrea și daune morale în valoare de 100.000 de euro sau muncă în folosul comunității.

”Vreau să-i văd măturând și spălând stradă!”, a spus fosta iubită a lui florin Pastramă.

Brigitte a acționat rapid la rândul său.

„Eu i-am făcut plângere la Poliție pentru cele două amenințări. Eu am înregistrarea convorbirii în care spune cu lux de amanunte cum a vrut să pună să ne bată pe mine și pe Pastramă, pe un anume Bogdan Vraciu. Eu nu vreau decât ca această femeie să ne lase în pace, să-și vadă de viața ei. Eu cred că ea încearcă să contracareze cumva plângerea mea penală”, a declarat Brigitte, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

CITEȘTE ȘI: Am aflat care a fost “scânteia” despărțirii dintre Brigitte și Pastramă. Are legătură cu cea mai recentă vizită la Poliție a cuplului. “Totul a pornit de la bani”

„Îmi doresc să-și vadă de viața ei”

 “Eu de un an și jumătate sunt băgată în subiectele ei și toate aparițiile ei publice sunt despre mine. Ea a locuit în casa cumnatului meu, așteptând momentul în care să fie vreo ceartă între mine și Florin, pentru ca ea să-l consoleze. Ea a făcut orice pentru ca să îl mai vadă măcar o dată pe Florin! Eu îmi doresc doar să-și vadă de viața ei. Eu cred că ea încă nu a înțeles că, jignindu-l în halul în care l-a jignit pe Florin, de-a lungul timpului, nu a făcut decât să murdărească orice moment pe care l-a avut vreodată cu el. E prea plină de venin și amărăciune, sincer, mie mi-e milă de ea, sper ca timpul să-i vindece rănile.

Unele nonvalori atunci când nu sunt băgate în seamă încearcă să-și facă reclamă pe spinarea persoanelor ca mine”, a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

CITEȘTE ȘI: Disputa din familia Pastramă ia amploare! Brigitte, dată în judecată de cumnată, după ce a făcut plângere la Poliție

Raluca Podea nu renunță la acuzații și o pune la zid pe brunetă.

“Ea nu are cu ce să mă dea pe mine în judecată! Ce a dat ea în presă este un amărît de mesaj vocal pe care eu i-l trimisesem acum un an și jumătate când erau ei la . Eu vorbeam cu toți de acolo din casă, pe cameră vorbeam, așa am vorbit și cu ea. E o vrăjeală ce face ea acum, un circ ieftin. Pe mine dacă mă cheamă la Poliție eu spun adevărul, ea nu mă are pe mine cu nimic la mână”, a mai spus Podea.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *