Brigitte nu a putut sta departe de Florin Pastramă prea mult timp. Bruneta și-a iertat soțul pentru toate greșelile și l-a primit înapoi acasă. Împreună cu alți membrii ai familiei, Brigitte și Florin,  au cinat la ceas de seară semn că toate răutățile au fost lăsate în trecut. 

Despărțirea nu a durat prea mult căci Brigitte pare că l-a iertat pe soțul ei. Și, totodată, s-a împăcat și cu fratele lui Florin, Relu Pastramă. Dovadă stau filmulețele încărcate de Brigitte pe Instastory, în care se vede că alături de ea sunt Florin și fratele lui. Bruneta pare că a închis ochii la toate părțile negative din căsnicia ei și acum se bucură mai mult ca niciodată că s-a reunit familia.

„Poate vă întrebați ce facem noi aici. Au venit la masă, dar nu cu mâna goală. Drăguțul meu cumnat mi-a adus tot felul de poze. De la Florin am primit un buchet cu 101 trandafiri. Și pentru că toate cărțile s-au dat pe față o să mâncăm liniștiți și sperăm că ne lasă și lumea în pace” , a spus Brigitte pe Instastory

Brigitte și Pastramă și-au spus adio în urmă cu o săptămână

În urmă cu o săptămână Brigitte apărea într-o emisiune Tv și se dădea de ceasul morții că nu mai poate trăi alături de Florin Pastramă. Violențele verbale și fizice erau în topul motivelor pentru care luase decizia să se despartă de soțul ei. Bine, vedeta amintea și de problemele pe care membrii familiei Pastramă i le-au provocat. Drept urmare, după ce a stat și a pus în balanță toate lucrurile, Brigitte a decis că ar fi benefică o pauză între ea și Florin Pastramă. Totate acestea pentru liniștea ei, dar și pentru siguranța copiilor.

”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a spus Brigitte pentru Antena Stars la momentul acela.

CITEȘTE ȘI: ” BRIGITTE, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE DESPĂRȚIREA DE FLORIN. BRUNETA A FOST AMENINȚATĂ DE FAMILIA LUI PASTRAMĂ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *