Andreea Tonciu pare că a ajuns la capătul puterilor. Emisiunea la care este concurentă o stoarce de puteri și asta se vede. Recent, bruneta s-a simțit foarte rău și a fost nevoită să iasă din platoul emisiunii. 

Andreea Tonciu s-a văzut nevoită să părăsească platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce i s-a făcut rău. Chiar înainte de a-i veni rândul la defilare, concurenta i-a transmis Ilincăi Vandici că nu se simte prea bine. Însă, s-a ambiționat și a ieșit în fața celorlalte concurente, dar și a juriului pentru a-și prezenta outfit-ul. Doar că, starea de rău nu s-a ameliorat și a cerut voie să părăsească platoul pentru câteva momente.

„Îmi este foarte rău! Nu mai pot să stau în picioare. Simt că mi se taie tot și nu mai pot să stau nici pe scaun acolo. Oare ce am?”, a mărturisit Andreea Tonciu, în culise.

VEZI ȘI: ” DANIEL NICULESCU L-A ATACAT PE MAURICE MUNTEANU ȘI S-A PLÂNS LA BRAVO, AI STIL! GESTUL FĂCUT DE ANDREEA TONCIU DUPĂ CE SOȚUL EI L-A AVERTIZAT PE JURAT SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL DESPRE ALEXANDRA UNGUREANU

Reacția Andreei Tonciu după ce Oana Zăvoranu s-a luat de ea

Supărată nevoie mare din cauza mesajelor pline de hate pe care le primește, Andreea Tonciu reacționează. Bruneta a pus mâna pe telefon și a dat startul Instastory-urilor. Nu a dat vreun nume, ci a vorbit la general. Însă, știm cu toții că cea care a „tocat-o” pe Tonciu în ultima perioadă este Oana Zăvoranu.

”Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav?”, a spus Andreea Tonciu!

CITEȘTE ȘI: ” PLÂNGÂND, ANDREEA TONCIU A FĂCUT PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE ȘI-A ÎNMORMÂNTAT BUNICA: “N-AM DORMIT DE 4 ZILE”. CE MESAJ COPLEȘITOR A SCRIS PE COROANA CU FLORI

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *