Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu par că își doresc să ducă relația pe care o au la un alt nivel… Fosta prezentatoare de la Kanal D l-a alintat din nou în văzul lumii, iar milionarul cerchez a publicat un mesaj care a provocat numeroase întrebări în rândul fanilor. 

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu duc relația la un alt nivel?

Diva a urcat pe Instagram Stories un scurt video în care flirtează cu rivalul fostului ei soț! După cum se observă în colajul de mai jos, Bianca Drăgușanu îi face cu ochiul lui Cengiz Şıklaroğlu, l-a și etichetat, iar pe imagini, ea a notat deja tradiționalul mesaj: “Baby, I am lost (n.r.: Iubitule, sunt pierdută)!”. La scurt timp după ce a văzut filmarea, extravagantul cerchez a distribuit-o și a scris un mesaj-promisiune: “I’m waiting (n.r.: Eu aștept)”.

Rămâne de văzut cum evoluează lucrurile între cei doi, care au gesturile unor îndrăgostiți lulea. Pe de altă parte, într-o altă postare, pe care o vedeți în colajul de mai jos, creatoarea de modă a lăsat de înțeles că, pe viitor, va fi mai discretă cu lucrurile care i se întâmplă – “Trei lucruri pe care să le ții pentru tine: câștigurile, viața amoroasă și următoarea mișcare”.

Acestea sunt trei dintre mesajele publicate de Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu. Postările lor au stârnit multe întrebări despre adevărul din spatele prieteniei care îi leagă © Instagram Stories
Acestea sunt trei dintre mesajele publicate de Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu. Postările lor au stârnit multe întrebări despre adevărul din spatele prieteniei care îi leagă © Instagram Stories

Nu rata: Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale pentru Irinel Columbeanu după “roast-ul” de la iUmor? Unul pare să fie despre averea pierdută de fostul milionar: “Karma”

Bianca Drăgușanu a trecut prin două divorțuri, iar mama i-a fost alături mereu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, petrecere de ziua mamei sale. Cât de mult s-a schimbat Madi Drăgușanu! Oare a apelat la ajutorul esteticienilor?

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Luna trecută, cei doi foști soți au fost protagoniștii unui episod traumatizant suprins de paparazii CANCAN.RO; imaginile au scandalizat pe toată lumea, iar ei au fost puși la zid. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *