Prima reacție a Biancăi Drăgușanu nu a întârziat să apară, după ce a fost surprinsă în brațele lui Gabi Bădălău în timp ce își așteptau rândul în aeroportul din Male ca să urce la bordul unui avion. Deși, oficial, nu și-a asumat relația cu fostul partener al Claudiei Pătrășcanu, creatoarea de modă a precizat în mesajul publicat că este o femeie fericită și iubită.

Bianca Drăgușanu, mesaj transmis după ce a fost pozată în brațele lui Gabi Bădălău

Fosta prezentatoare de la Kanal D nu a rezistat prea mult tentației de a posta ceva pe social media, după ce a fost fotografiată în brațele lui Gabi Bădălău pe aeroportul din Male. Astfel, în această după-amiază, Bianca Drăgușanu a publicat o imagine de colecție din vacanța de lux pe care și-a petrecut-o alături de controversatul bărbat în Insulele Maldive.

Înainte să urce pe Instagram poza de mai jos, afacerista a notat în limba engleză următoarea descriere: “Happy and loved. This my current mood #blessed #happy #thankful #maldives #endlesslove #endlessummer #newproject #comingsoon #fourseasonmaldives #tan #sun #fun #makingmemories #bestisyettocome”, care se traduce astfel: “Fericită și iubită. Aceasta este starea mea sufletească din prezent #binecuvântată #fericită #recunoscătoare #maldive #IubireFărăSfârșit #VarăFărăSfârșit #UnNouProiect #VineÎnCurând #fourseasonmaldives #bronz #soare #distracție #FăcândAmintiri #CeEMaiBunUrmeazăSăVină”.

Nu rata: Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în Maldive! S-a afișat cu un decolteu adânc și cu sânii pe jumătate afară

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău plănuiesc nunta

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit în timpul unor declarații că se pregătesc să își unească destinele. Mai mult, diva și cel care este încă însurat cu artista Claudia Pătrășcanu ar avea deja chiar și nași. Vestea fericită despre fosta prezentatoare vine la doar o zi după ce Alex Bodi, fostul ei partener de viață, a anunțat nunta cu Daria Radionova; fericitul eveniment ar urma să se petreacă în cursul acestui an.

Află și: Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău. A primit un cadou de peste 100.000 de euro de la afacerist

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *