Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost agresată fizic de fostul ei soț Alex Bodi, atât în urmă cu câteva săptămâni, când CANCAN.RO a publicat imagini cu vedeta plină de vânătăi, cât și în decursul celor doi ani de relație.

Se pare că, recent,  Bianca Drăgușanu a vorbit cu unul dintre prietenii lui Alex Bodi, omul lui de încredere cu care vorbește de trei ori pe săptămână din închisoare, iar vedeta i-a spus acestuia să-i transmită mai departe afaceristului să-i înapoieze banii pe care îi datorează.

”Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.”, i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia.

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi ar fi bătut-o timp de cinci ore pe Bianca Drăgușanu

Orbit de gelozie din cauza lui Cengiz Siklaroglu

Alex Bodi a sunat-o zilele acestea pe Bianca Drăgușanu din închisoare și i-a reproșat că s-a combinat cu milionarul turc și că nu este alături de el în această perioadă, deși ardeleanul este într-o relație cu Daria Radionova la ora actuală.

”Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.”, i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au dat cărțile pe față și au spus adevărul gol-goluț despre relația lor)

A sunat-o din închisoare să-i ceară socoteală

Prima replică a lui Bodi este un furibundă: „Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”

Bianca a arătat o stăpânire de sine incredibilă. Vedeta i-a spus fostului soț că nu este datoare cu nicio explicație și că trebuie „să-și vadă de iubita lui, Daria.”

Alex Bodi, însă, nu putea să-și stăpâneze furia și gelozia. (VEZI ȘI: Cum se distrează Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean în timp ce Bodi e în spatele gratiilor. Afaceristul nu o să fie prea fericit)

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”, i-a spus afaceristul Biancăi Drăgușanu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *