Toată lumea știe că între Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu a existat, la un moment dat, o frumoasă poveste de dragoste. Deși au mai fost câteva șicanări între cei doi, au rămas, totuși, în relații de bună prietenie, așa că de ziua lui de naștere, celebrul designer a primit un mesaj inedit chiar din partea fostei iubite, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu nu l-a uitat pe cel care a făcut-o celebră! De ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu, blondina i-a transmis designerului un mesaj surprinzător, chiar pe contul ei de Instagram.

Vedeta a postat o fotografie cu ea și Cătălin Botezatu și i-a urat fostului său iubit „La mulți ani” în cel mai inedit mod cu putință.

„La mulți ani, regele a tot și toate! Te iubesc pentru totdeauna” a scris Bianca, în dreptul postării.

De ce nu a mai avut Botezatu nicio relație oficială, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu nu și-a mai asumat nicio relație. Acesta susține că îi este bine în singurătate și, pentru ca o femeie să ajungă la inima lui, musai trebuie să-l înțeleagă foarte bine.

„Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional. Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă”, declara Cătălin Botezatu, la un moment dat.

”Cu cât îţi merge mai rău, cu atât oamenii te atacă mai rău. (…) Nu simt nevoia să mă justific. Daca trebuie sa cer iertare cuiva, acela este Cătălin. Am o datorie morală faţă de el pentru comportamentul pe care l-am avut şi pentru că nu am fost destul de ascultătoare?”, declara Bianca, după despărțirea de designer.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *