Bianca Drăgușanu a publicat un mesaj jignitor la adresa rivalelor sale. Unii dintre apropiații săi, dar și mulți dintre fani sunt de părere că ea nu a îngropat securea războiului cu Daria Radionova. Afacerista originară din Republica Moldova l-ar fi “consolat” pe Alex Bodi de mai multe ori în perioadele în care el și creatoarea de modă s-au despărțit… m-ai mult, ei s-au întâlnit și în timpul relației oficiale, a susținut la un moment dat fosta prezentatoare de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu, mesaj cu tâlc: “Reginele nu concurează cu prostituatele”

Ieri, Bianca Drăgușanu a fost extrem de ocupată cu o ședință foto pentru creațiile de la atelierul pe care îl deține în București, iar când a ajuns acasă, ea a petrecut timp de calitate împreună cu fetița sa, Sofia Slav. La un moment dat, ea a urcat pe Instagram Stories imaginea din mijlocul colajului de mai jos, pe care este notat următorul mesaj în limba engleză: “Queens don’t compete with hoes” și și-a pus inițialele numelui ei, alături de o coroană regală. “Reginele nu concurează cu prostituatele” este traducerea postării sale.

Mesajul jignitor la adresa rivalelor sale le-a amintit unora de episodul în care aceasta a făcut publică o poză în care Daria Radionova apare în brațele lui Alex Bodi, iar pe fotografie a notat: “Prostituată”.

Nu rata: Alex Bodi, mesaj din spatele gratiilor pentru Bianca Drăgușanu: “Blonda care se uita la filmele cu mafioți”. Dezvăluirile făcute despre Cengiz Şıklaroğlu

Deși Alex Bodi și-a asumat relația cu afacerista Daria Radionova înainte să fie săltat de procurorii DIICOT, Bianca Drăgușanu nu și-a șters de pe Facebook pozele cu fostul soț; puteți vedea câteva dintre imagini în galeria foto a articolului. Milionarul din Mediaș este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Potrivit unor surse judiciare, controversatul afacerist ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, potrivit jurnaliștilor de la Agerpres.

“Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu într-un interviu oferit pentru Antena Stars, înainte să fie săltat de DIICOT în dimineața zilei de 11 noiembrie 2020.

Citește și: Daria Radionova, reacție fără precedent, după ce misteriosul bărbat i-a trimis flori Biancăi: “Acest creier tâmpit nu se poate împăca!”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *