Bianca Drăgușanu s-a gândit serios și se simte pregătită să lase în urmă România pentru Emiratele Arabe Unite! Invitată împreună cu fiica sa la “Teo Show”, creatoarea de modă a făcut dezvăluiri despre mutarea din țara natală. Mâine, ea și Sofia Slav vor pleca în Dubai.

Bianca Drăgușanu, declarații despre mutarea în Dubai

La 38 de ani, Bianca Drăgușanu își dorește să se stabilească în orașul luxului și al extravagantelor, Dubai, potrivit declarațiilor făcute astăzi, în platoul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu. De altfel, vedeta ia în calcul varianta de a face sărbătorile care se apropie în metropola situată pe o fâşie de coastă mărginită de deşert. Desigur, nu singură! Ci împreună cu fetița și mama sa, Madi Drăgușanu.

“O să o iau pe Sofia și poate și pe mama pentru că mama nu a fost niciodată și probabil o să facem sărbătorile de iarnă acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Fosta soție a lui Alex Bodi a mai mărturisit că s-a gândit la extinderea afacerii cu rochii de ocazie și de mireasă.

“Să știi că am meditat câteva zile și toți prietenii mei și toate cunoștințele mele mi-au zis: «Dar tu tot ce poți să faci în România, poți să faci și aici». Am stat și m-am gândit, poate nu ar fi rău să încerc”, a mai dezvăluit creatoarea de modă, care s-a întors recent din Dubai, unde a ajutat-o pe Ramona Gabor să își lanseze primul parfum.

Citește și: Alex Bodi e milionar în euro, dar sora lui e casieră la măcelărie. Sonia a rămas văduvă în urmă cu un an

Bianca Drăgușanu va avea propriul reality show?!

Fosta prezentatoare de la Kanal D a anunțat ieri Instagram Stories că urmează să apară într-o anumită emisiune, unde va face dezvăluiri de senzație despre viața privată. Mai mult, ea a subliniat că va veni și cu dovezi. Deocamdată, Bianca Drăgușanu nu a precizat pe ce program va rula show-ul, însă, unii dintre fanii săi se gândesc că va vorbi și spre episodul traumatizant petrecut luna trecută.

“În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a declarat fosta soție a lui Alex Bodi într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.

Nu rata: Daria Radionova mai are două motive “cu greutate” pentru care nu pleacă din România, după ce iubitul ei, Alex Bodi, a fost arestat preventiv

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *