Bianca Drăgușanu îi face noului iubit declarații de dragoste peste declarații de dragoste. Astăzi, bărbatul misterios i-a dăruit încă un buchet impresionant de trandafiri, iar ea a imortalizat momentul în care a primit surpriza lui. 

Bianca Drăgușanu, aceeași declarație de dragoste pentru noul iubit

În ultimele zile, Bianca Drăgușanu a împărtășit cu apropiații și fanii că este răsfățată de un bărbat alături de care este foarte fericită. Dacă ieri a primit un buchet imens de trandafiri albi, iar în mijloc se afla unul roz, astăzi… fosta prezentatoare de la Kanal D a fost surprinsă cu un alt buchet de flori! După cum puteți vedea în imaginea din mijlocul colajului de mai jos, dar și în cea din dreapta, trandafirii sunt roz pudră.

Când a făcut publice imaginile de ieri, dar și cele de astăzi, vedeta a selectat patru dintre versurile melodiei “Love your voice”, lansată de cântărețul Jony, originar din Azerbaijan. Este vorba despre următoarele mărturisiri: “My baby I love / My baby I love your voice / Oh my baby I love (n.r.: Iubitul meu, eu iubesc / Iubitul meu, eu iubesc vocea ta / Oh, iubitule, eu iubesc)”.

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru noul iubit când a făcut publice imagini cu buchetele de trandafiri impresionante primite de la acesta © Instagram Stories
Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru noul iubit când a făcut publice imagini cu buchetele de trandafiri impresionante primite de la acesta © Instagram Stories

Nu rata: Bianca Drăgușanu, “mamă vitregă” pentru fetița cea mică a lui Alex Bodi. Gesturile făcute de fosta soție a milionarului aflat după gratii | FOTO

Bianca Drăgușanu s-a împăcat din nou cu Alex Bodi?

Unii dintre internauți presupun că superbele buchete de trandafiri ar fi primite de la Alex Bodi, care se află în prezent în arest preventiv. Toate acestea pentru că diva l-ar fi iertat pe fostul soț așa cum a mai făcut-o de-a lungul timpului… În plus, după cum se observă în galeria foto a articolului, ea nu și-a șters de pe Facebook pozele cu milionarul din Mediaș, deși, înainte să fie săltat de procurorii DIICOT, el și-a asumat relația cu afacerista Daria Radionova. Adevărul despre surprizele romantice de care se bucură creatoarea de modă se va afla la un moment dat.

Bianca Drăgușanu a trecut prin două divorțuri

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Descoperă și: Cengiz Şıklaroğlu, avertisment dur după ce a apărut în presă o poză de la întâlnirea pe care a avut-o cu Alex Bodi! În ce ipostază au fost surprinși cei doi milionari

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova. Luna trecută, cei doi foști soți au fost protagoniștii unui episod traumatizant suprins de paparazii CANCAN.ROimaginile au scandalizat pe toată lumea, iar ei au fost puși la zid. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, la începutul acestei luni, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *