Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează cel mai nou cuplu din showbiz, cel puțin asta dau cei doi de înțeles prin postările făcute cei doi. Au fost, pentru început, câteva zile de Dubai, apoi o vacanță în toată regula în Maldive. Cristina Cioran avea să dezvolte relația, pe care nu o vede chiar ok.

Bianca Drăgușanu avea să se dea de gol relația cu Bădălău, intenționat, din greșeala, cine știe? dar ce contează!, dar Cristina Cioran avea să fie persoana care a luat ”taurul de coarne” și și-a expus părerea despre relație, la Vorbește lumea, emisiune prezentată de Lora și Cove. ”Bădălău nu pare vreun mascul! Am auzit și asta, că are bani! Și ce, plătește femeia? Eu spun că nu l-am văzut ca un mare mascul”, a spus Cristina. Iar Cove a intervenit: ”A fost un cuceritor”, amintind de perioada în care Gabi Bădălău umbla din flare-n floare.

Cristian Cioran, despre relația Bianca Drăgușanu – Bădălau: ”Nu l-am văzut un mare mascul! Ce, plătește femeile?

Cristina Șișcanu avea să o caracterizeze pe Bianca, tocmai de aceea crede că relația e sortită eșecului, că e doar ao escapadă de scurtă durată a divei. ”Ea este o divă voluptoasă… Nu i-aș fi văzut împreună… După ce  fost cu Bodi… Cred că pentru Bianca sunt niște vacanțe până se plictisește. Bianca e o tipă care vrea să râdă. Așa am cunoscut-o. Sau poate râde de el”, a spus Cristina. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ DE LA ÎNCEPUTUL RELAȚIEI DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU DOVEZI INEDITE ALE APROPIERII CELOR DOI)

A continuat: ”Nu-mi spune, Cove, că Bădălău are vreo calitate de asta deosebită din punct de vedere al uniunii dintre o femeie și un bărbat!” 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *