Bianca Drăgușanu surprinde pe zi ce trece cu apariții tot mai sexy. Diva din showbiz a postat recent o imagine care a adunat peste 10.000 de aprecieri în trei ore.

Bianca Drăgușanu ar părea că trăiește cea mai bună perioadă din viața ei, în timp ce fostul său soț, de care s-a despărțit în urmă cu câteva săptămâni, este în arest pentru trafic de persoane și proxenetism.

Blondina a depășit vizibil trecutul și trăiește din plin prezentul. Ea a plecat zilele trecute într-o vacanță la Istanbul cu prietenele ei, unde, din ceea ce arată pe internet, se distrează pe cinste.

În urmă cu puțin timp ea a postat pe contul de Instagram și cum s-a trezit de dimineață… goală și nemachiată, în pat. Vedeta s-a pozat într-o ipostază extrem de sexy în camera de hotel de la Istanbul.

CITEȘTE ȘI: Am aflat ce a negociat Bianca Drăguşanu în singurul restaurant din România care nu respectă regulile pandemiei

Bianca Drăgușanu produce bani „cu nemiluita”

După situația neplăcută prin care a trecut cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu vrea să ia viața de la zero, dar se pare că acum este mult mai apropiată de fiica ei, Sofia, motiv pentru care nu poate renunța la micuță și se gândește să se mute împreună, în Dubai.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *