Bianca Drăgușanu are un nou iubit? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce vedeta a primit dis-de-dimineață un buchet imens de trandafiri albi.

Nici măcar ei nu mai știu, probabil, câte șanse au dat poveștii lor de dragoste însă un lucru este cert. Bianca și Alex Bodi și-au spus definitiv ”Adio”. Imediat după despărțire, afaceristul și-a asumat relația cu Daria Radionova, iar fosta prezentatoare de la Kanal D a ”fugit” în Dubai la prietena ei, Ramona Gabor, ca să-i fie alături la lansarea noului parfum.

Ulterior, când s-a întors în țară… Bianca Drăgușanu i-a declarat război Dariei Radionova. Înțepăturile și mesajele cu subînțeles sunt la ordinea zilei! După ce moldoveanca a publicat mai multe imagini din vila afaceristului de pe Coasta de Azur, acolo unde de altfel, mergea și cu Bianca… vedeta a răbufnit.

“Dar nu mă pot abține. (n.r.: una dintre prietene i-a spus: «Abține-te»). Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic! Sunt sfătuită în continuare să nu vorbesc nimic, chiar dacă sunt provocată de cretinoide, eu nu trebuie să vorbesc nimic, pentru că le fac celebre. Le-am făcut deja. Le-am făcut deja celebre! Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic. O să tac, o să tac? Rămâne de văzut”, a spus Bianca Drăgușanu.

Apoi, însă, s-a liniștit și și-a văzut în continuare de treburi. Bianca a fost la atelier, a petrecut timp de calitate cu fiica ei, s-a răsfățat la un salon de înfrumusețare și… și-a anunțat fanii că va avea parte de o cină romantică. Afirmație care a ridicat multe semne de întrebare.

Bianca Drăgușanu are un nou iubit?

Bianca Drăgușanu a luat cina împreună cu niște prieteni, însă… în momentul în care a făcut publice imagini de la masă, fanii au observat că lângă divă stătea un bărbat. Colac peste pupăză, dis-de-dimineață, vedeta a publicat imagini cu un buchet imens de trandafiri albi pe care l-a primit.

Iar, acum, o singură întrebare stă pe buzele tuturor. Și-a găsit Bianca Drăgușanu liniștea în brațele altui bărbat, după despărțirea de Alex Bodi? (CITEȘTE ȘI: INTERVIU UNIC CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ ARESTAREA FOSTULUI SOȚ: ”PLECĂM ÎN DUBAI” ”EU CRED CĂ ESTE NEVINOVAT!”)

Bianca Drăgușanu a primit un buchet imens de trandafiri albi

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *