Biancă Drăgușanu și fetița ei Sofia, au petrecut o zi minunată împreună. Cele două l-au așteptate pe Moș Nicolae și au fost foarte mulțumite de cadourile primite. Vedeta a avut grijă ca Sofia să primească un cadou inedit, care a costat câteva mii de lei.

Bianca Drăgușanu este mereu o apariție și are grijă să arate de nota 10. De la machiaj, la vestimentație și la accesorii totul este bine pus la punct. Se pare că vedeta încearcă să îi insufle micuței aceleași lucruri. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, MESAJ SURPRINZĂTOR PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU. CE I-A TRANSMIS, DE ZIUA LUI DE NAȘTERE: „TE IUBESC PENTRU TOTDEAUNA”)

Bianca Drăgușanu o învață pe Sofia să fie elegantă și rafinată, de mică. Așa că de Moș Nicolae i-a luat un cadou care să contureze perfect această idee. Fetița a primit o vestă din blană naturală, în culori vesele care a costat câteva mii de lei. Sofia s-a bucurat de cadoul primit și a fost dornică să își etaleze noua achiziție.

Bianca Drăgușanu și Sofia, o zi perfectă

Cel două au petrecut toată ziua împreună, iar Bianca a avut grijă să o răsfețe pe cea mică. Au amenajat casa în spiritul sărbătorilor și au petrecut o zi perfectă împreună. Au împodobit bradul și s-au distrat. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PETRECERE DE ZIUA MAMEI SALE. CÂT DE MULT S-A SCHIMBAT MADI DRĂGUȘANU! OARE A APELAT LA AJUTORUL ESTETICIENILOR?)

Anul acesta, Bianca Drăgușanu a ales un brad pe gustul celei mici. Este un brad artificial, de culoare albă, pe care l-a încărcat cu numeroase luminițe și decorațiuni roz. Totul pentru a fi pe placul Sofiei. Se pare că Biancăi i se potrivește perfect rolul de mămică. Petrece mult timp alături de Sofia și încearcă să îi îndeplinească toate dorințele.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *