Betty Stoian știe cum e să treci printr-o greutate, dat fiind faptul că și-a pierdut mama în urmă cu mulți ani, din cauza unei probleme medicale. Din acest motiv, fiica lui Florin Salam nu omite să ajute oamenii care se luptă cu o boală gravă.

Betty Stoian a postat recent pe contul ei de socializare un mesaj prin care apelează la comunitatea ei să ajute o tânără bolnavă, pe nume Nicoleta Florentina Coman, care are tumoare cerebrală.

Și-a pierdut mama la șapte ani

Betty avea doar 7 ani atunci când mama sa s-a stins din viață. Vedeta a povestit durerea pe care a simțit-o atunci când Florin Salam i-a mărturisit că mama ei a murit.

Aceasta a declarat că de atunci s-a maturizat foarte mult, iar dintr-un copil a devenit peste noapte un adult încercat greu de viață.

”Şi eu, şi fratele meu, am fost ţinuţi departe de tot ceea ce se întâmpla. Tata ne-a anunţat, a fost un şoc, nu îmi venea să cred. Din acel moment am simţit că m-am maturizat foarte mult. Aveam 7 ani când mama a murit, nu pot nici acum să spun ce am simţit. Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare. Lucrurile acestea nu se explică, doar cine trece prin aşa ceva poate să înţeleagă.”, a spus Betty Stoian la Antena Stars, în exclusivitate!

VEZIȘI: Petrecere de fițe în familia lui Florin Salam! Betty Stoian i-a tăiat moțul micuțului Matthias, într-un decor de poveste

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *