Ca parte a casei de modă Balmain de peste 45 de ani, Balmain Hair Couture este un brand de lux pentru păr care vă propune să descoperiți în acest sezon o colecție inedită de seturi cadou inspirată din detaliile aurii ale casei de modă Balmain.

Balmain Hair Couture

GOLDEN SPA BRUSH & HAND MIRROR

Set de îngrijire a părului premium, ce conține o perie spa realizată manual, placată cu aur de 14K. Peria descurcă părul cu ușurință, distribuind în același timp uleiurile naturale, stimulând circulația la nivelul scalpului. Oglinda de mână placată cu aur de 14K este proiectată cu un mâner ergonomic pentru o prindere confortabilă în timpul coafării părului. Are două oglinzi rotunde, cu două fețe, o latură obișnuită și o latură care mărește.

Balmain Hair Couture

BACKSTAGE CASE

Această geantă luxoasă, cu un logo B în relief, conține produse esențiale Balmain Paris Hair Couture pentru a crea coafura pe care ți-o dorești. Backstage Case vine cu o curea personalizată cu logo Balmain pentru a fi purtată cu ușurință. În același timp, geanta protejează produsele din interior, ceea ce o face convenabilă și pentru călătorii. Conținutul Backstage Case Limited Edition este special conceput pentru a vă satisface toate nevoile pentru un a avea un păr aspect sănătos și un look sofisticat. Conține: Texturizing Salt Spray, Argan Moisturizing Elixir și Mini Detangling Brush.

Balmain Hair Couture

MOISTURIZING CARE SET

Ambalaj special, în ediție limitată pentru renumitul set hidratant pentru îngrijirea părului. O colecție de produse extrem de hrănitoare, îmbogățită cu ulei organic de argan. Revitalizează, protejează și conferă strălucire și elasticitate naturală părului. O gamă unică de produse esențiale pentru un păr strălucitor și sănătos. Conține: Moisturizing Shampoo, Moisturizing Conditioner Conditioner și Moisturizing Repair Mask.

Produsele sunt disponibile în saloanele de lux selectate Balmain Hair Couture.

www.selenaprofessional.ro

Citește în continuare Accesorii de păr în ediție limitată de la Balmain Hair Couture.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *