Contrar rivalității lor, Bianca Drăgușanu și noua iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, sunt foarte asemănătoare și adoptă același stil de multe ori. Fapt pentru care au ajuns să se îmbrace la fel, chiar în aceeași zi.

În urmă cu câteva zile, blondina din showbizul românesc și rusaica din Londra s-au postat îmbrăcate aproape identic. Atât Bianca, cât și Daria au adoptat un outfit simplu, negru, cu pantaloni mulați, tricou și o jachetă din piele, cu nasturi aurii. De asemenea, ambele au purtat părul desprins și îndreptat.

Culmea, Bianca Drăgușanu și-a dezactivat comentariile de pe Instagram la fotografia respectivă, să nu primească, probabil, comentarii cum că se aseamănă cu rivala sa cea mai mare.

CITEȘTE ȘI: Alex Bodi, mesaj din spatele gratiilor pentru Bianca Drăgușanu: “Blonda care se uita la filmele cu mafioți”. Dezvăluirile făcute despre Cengiz Şıklaroğlu

Bianca Drăgușanu, mesaj jignitor: “Reginele nu concurează cu prostituatele”

Bianca Drăgușanu a postat recent un mesaj prin care a dat de înțeles că nici acum nu a îngropat securea războiului cu rivalele sale, în special cu iubita oficială a fostului său soț. Sexoasa blondină a postat pe Instagram o imagine cu citatul “Reginele nu concurează cu prostituatele”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *