Deși suntem în ianuarie, iar vremea de afară este rece, Sore nu a ezitat să le facă o surpriză fanilor săi din mediul online o surpriză la care nu se așteptau.

Cântăreața nu a ținut de gradele mici și s-a fotografiat aproape dezbrăcată, în zăpadă. Concret, Sore și-a luat șezlongul cu ea în grădină și s-a aștezat în zapadă pe el, chiar dacă avea pe ea, în partea de jos, doar o pereche de lenjerie intimă. „La ce bun căldura verii, fără frigul iernii care să-i dea dulceață?”, a scris Sore în dreptul imaginii publicate pe Instagram.

Cine este Sore

Sorina Mihalache este o actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață română de muzică pop și pop-rock cu influențe de electro funk. Sorina a devenit cunoscută național și internațional odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune Pariu cu viața, apoi prin hiturile cu care a cucerit Romania: Different, Dor să-ți fie dor, Beautiful life, Când vremea e rea, Noapte caldă, Dintr-o mie de femei sau Jumătate. Deține un brand de haine, e mama unei fetițe de 3 ani și unul dintre cei mai de succes endorseri/influenceri din România, datorită stilului fresh, cool și young.

La 17 ani a participat la emisiunea „Faimoșii” – My band, by Marius Moga and Cătălin Măruță, unde au remarcat-o producătorii de la Play & Win și au format trupa Crazy Win, împreună cu doi băieți. Primul lor single, “Beautiful Lover” (2009), a avut foarte mare succes. După destrămarea acestei trupe, a cântat într-un proiect de cover-uri interpretate live, împreună cu Cici de la Sistem.

Citește și: Sore a lansat primul videoclip alături de fiica sa! Povestea emoționantă a piesei “Ce faci, fată?” și ce peripeții au trăit artista și Erin pe platourile de filmare

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *