“Antonia a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2?” – este întrebarea pe care au avut-o mulți după ce au citit mesajul cu subînțeles publicat astăzi de artistă. “Soția” lui Alex Velea a făcut o mărturisire emoționantă pe care cei care au fost diagnosticați cu temuta maladie și, ulterior, au fost nevoiți să stea în carantină o înțeleg cel mai bine.

Antonia ar fi contractat noul coronavirus

În vârstă de 31 de ani, Antonia s-ar fi infectat cu noul coronavirus… sau, cel puțin, acest lucru a lăsat să se înțeleagă azi, când a urcat pe Instagram un boomerang realizat pe bancheta unei mașini, în timp era răsfățată de razele Soarelui care au încălzit Bucureștiul, dar și alte orașe din România. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, pe imagini, frumoasa cântăreață a așternut o mărturisire copleșitoare în limba engleză: “When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir ciudat)!!!”.

Pe social media, partenera de viață a lui Alex Velea a postat doar fotografii realizate în casă sau la evenimente care au avut loc cu mult înainte de această lună a sărbătorilor, iar acest detaliu îi face pe unii dintre internauți să creadă că, într-adevăr, ar fi contractat COVID-19. Filmările de mai jos în care Antonia apare în lenjerie intimă au fost realizate în cursul săptămânii trecute… în dormitorul vilei sale.

Nu rata: Top 20 sexy-vedete fără lenjerie intimă. Cât de “obraznice” au putut fi Iulia Vântur, Xonia sau Antonia

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *