În cele din urmă, după ani de mers în tribunale, Antonia a reușit să finalizeze divorțul cu Vincenzo Castellano. Vedeta este, în sfârșit, o femeie liberă și poate trece la pasul următor, nunta cu Alex Velea.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au avut împreună o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.(CITEȘTE ȘI: CUM SE MENȚINE ANTONIA ÎN FORMĂ, DUPĂ 3 SARCINI. ARTISTA A DEZVĂLUIT CEL MAI MARE SECRET)

În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat, iar în aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței, iar în iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. Așadar în prezent, Antonia este o femeie liberă și poate trece la următorul pas, nunta cu Alex Velea, pe care toată lumea o așteaptă.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a declarat Antonia, pentru click.ro.

„Vorbesc zilnic cu Maya”

Antonia și Vincenzo Castellano au împreună o fiică, Maya. Aceasta locuiește în Italia împreună cu familia fostului soț, însă ea și Antonia au o relație foarte apropiată. Chiar dacă nu se văd zilniz, cele două vorbesc non-stop pe rețelele de socializare și se înțeleg de minune.

Cât de des se poate, cele două se vizitează, iar Maya se înțelege perfect cu cei doi frați ai săi și cu Alex Velea. (VEZI ȘI: ANTONIA ȘI-A TATUAT CHIPUL LUI ALEX VELEA! UNDE L-A FĂCUT ȘI CUM A REACȚIONAT ARTISTUL)

„Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a mai declarat Antonia, pentru sursa citată.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *