Imagini demne de filme pentru adulți în videoclipul noii piese lansate de Anna Lesko împreună cu artistul Culiță Sterp, dar și cu fosta asistentă TV Emily Burghelea. Pasiunea excesivă s-a consumat între fostul soț al lui Carmen de la Sălciua și sexy moldoveanca de peste Prut.

Anna Lesko este bine cunoscută în showbizul autohton pentru o senzualitate aparte, greu de egalat, însă, în noul său videoclip al piesei „Place”, artista s-a întrecut pe sine însăși. Imaginile sunt greu de descris în cuvinte, sexoasa moldoveanca cu origini ucrainiene mișcându-se extrem de lasciv în prezența lui Culiță Sterp, alături de care, implicit, se arată extrem de apropiată.

CITEȘTE ȘI: Anna Lesko a dat lovitura! Cum a ajuns artista să apară în videoclipul lui Jennifer Lopez

Anna Lesko și Culiță Sterp, atingeri fierbinți în noul clip

Mai mult decât atât, cântăreața are câteva gesturi pasionale față de artist, atingându-l în zonele intime. Piesa are, totodată, conotații sexuale, având întreaga linie melodică într-un stil incitant.

Anna Lesko a mai colaborat cu Culită Sterp

În această vară, Anna Lesko a avut prima sa colaborare cu fostul soț al lui Carmen de la Călciua. Cei doi au lansat piesa „Ivanko”, un single fresh, cu versuri în ucraineană și română, despre o poveste de dragoste pură, ce doar în basme se mai poate întâlni. Piesa este însoțită de un videoclip colorat, cu influențe pop-art și vibe-uri pozitive, regizat de Alex Ceaușu.

„Toată copilăria mea, mama și bunica mea mi-au vorbit în ucraineană, mi-au cântat, mi-au alinat durerea și m-au adormit. Din acest motiv cânt în această limbă dragă mie, ucraineană, chiar dacă nu este limba pe care eu o vorbesc zi de zi. «Ivanko» este despre un Ion care o curtează atât de frumos pe ea, pe Galea, așa o cheamă pe ea. O urmărește prin toate livezile prin care ea se plimbă și povestește cât de frumoase sunt livezile respective, cum sunt nopțile și diminețile alături de el, însă totul este în mintea ei de fapt. El o tot dojenește, o curtează, umblă după ea când se duce la fântână, felul în care ea îl privește – totul este descris în acestă piesă. «Ivanko» este despre o poveste de dragoste dintre el și ea, o dragoste din vremurile respective, care ținea de priviri, de limbajul trupului, și inclusiv de circumstanțele în care el o întâlnea pe ea. Cuvintele sunt greu de tradus pentru că au altă consistență în limba ucraineană, de aceea nu am încercat să traducem. Așa că în piesă eu cânt în limba ucreaineană, iar Culiță cântă partea lui în limba română”, a povestit Anna despre noul proiect.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *