Anna Lesko a fost și va rămâne una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Artista nu încetează să-și surprindă fanii cu tot felul de ipostaze, care mai de care mai indecente, doar că ultima apariție a blondinei a stârnit invidie din partea femeilor, iar bărbații au rămas muți de uimire.

Pe contul său de Instagram, Anna Lesko postează deseori numeroase fotografii și clipuri video, care mai de care mai deocheate.

Chiar dacă, în mod oficial am intrat în prima lună de iarnă, Anna Lesko nu a uitat de temperaturile crescute din vară și s-a gândit să le încingă imaginația bărbaților cu o fotografie extrem de sexy. Ei bine, pe contul ei de pe rețeaua de socializare, Anna Lesko a postat o imagine în care apare sumar îmbrăcată.

Cu o pereche de bikini negri, foarte sexy și cu o cămașă albă pe ea, descheiată, care îi lăsa sânii goi pe jumătate la vedere, Anna Lesko i-a dat pe spate pe urmăritorii săi din mediul online și aceștia s-au bucurat nespus să o vadă într-o astfel de ipostază obraznică.

Anna Lesko s-a înțeles foarte bine în dormitor cu Codin Maticiuc

Fostul milionar Irinel Columbeanu, actorul Codin Maticiuc și chitaristul Marian Ionescu – sunt trei dintre foștii parteneri ai Annei Lesko, iar zilele trecute, “La Măruță”, ea o a avut de ales doar unul care să se bucure de amintirile nopților fierbinți petrecute împreună. Vedeta a precizat că episoadele fierbinți trăite alături de Codin Maticiuc i-au rămas foarte bine în memorie… și poate că și afaceristului… dar, în prezent, el se află într-o relație serioasă cu femeia care i-a dăruit o fetiță superbă.

În vârstă de 41 de ani, artista a mărturisit care au fost cele mai neobișnuite locuri în care s-a iubit cu foștii parteneri; printre acestea se numără: casa părintească, în pădure, dar și la bordul unui avion. Acum că era o cursă de linie sau una privată… așa cum a dezvăluit de curând Daniela Crudu, nimeni nu știe.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *