Andrei Stoica este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickbox din România. Luptătorul intră de fiecare dată în ring fără frică și pentru a dat tot ceea ce are mai bun. La fel se întâmplă și în viața personală, Andrei dă tot ce are mai bun pentru soția și cei trei copiii ai săi. 

Rezultatele pe care Andrei Stoica le-a avut de-a lungul timpului în cariera de sportiv sunt cunoscute de public. Nu putem spune același lucru despre detaliile ce țin de viața personală. Aspectele acestea au suferit o schimbare în momentul în care Andrei Stoica a acceptat să participe la emisiunea „Ferma” de la Pro Tv. În felul acesta, fanii luptătorului au descoperit că Andrei nu este doar un bun sportiv, ci și un bun tată pentru micuții lui.  Andrei Stoica a devenit tătic prima dată în urmă cu șapte ani. Ulterior în viața lui și a Andrei, soția sportivului, au apărut Alexandru și Eva. Deși totul pare un tablou perfect al unei familii fericite cei doi mai au ceva de bifat, căsătoria. Evenimentul era planificat anul acesta, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Relația pe care o am cu soția mea, Andra, s-a constituit pe încredere. Suntem împreună din liceu și am ajuns să avem o relație extrem de strânsă. Intenționam anul acesta să facem cununia religioasă. Însă pandemia ne-a dat planurile peste cap. Important e că ne iubim și că suntem o familie fericită.” , a declarat Andrei Stoica pentru Click.ro

Andrei Stoica: „Îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu familia”

Experiența din televiziune l-a făcut pe Andrei Stoica să-și dea seama că are nevoie să stea mai mult timp alături de familie. Până la finalul anului sportivul are în plan să mai participe la un meci, dar apoi să se dedice cât mai mult familiei.

” Am slăbit 9 kilograme până acum în Fermă. Însă imediat cum am ieșit, am intrat într-un program complex de antrenamente pentru a fi în cea mai bună formă la meciul din 4 decembrie. Două sau chiar trei antrenamente pe zi și un regim alimentar specific. Îmi doresc, după meciul din 4 decembrie, să petrec cât mai mult timp cu familia. Am lipsit ceva de lângă soție și copii și vreau să recuperez. Așa îmi încarc bateriile și din sânul familiei îmi iau puterea pentru a obține performanțe.” , a mai adăugat sportivul.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *