Cu lacrimi în ochi, Andreea Tonciu a anunțat că bunica sa a încetat din viață. În memoria acesteia, fosta asistentă TV a făcut două postări sfâșietoare. Pe o imagine în care apare bunica ei, vedeta a notat următoarele gânduri: “Dumnezeu să te ierte! Am să te iubesc câte zile voi avea, iubirea mea bună”.

Bunica Andreei Tonciu a murit astăzi

În vârstă de 34 de ani, Andreea Tonciu a suferit un șoc azi, după ce a aflat trista veste. După un timp… concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” i-a adus un omagiu bunicii sale. Ea a publicat atât pe Instagram, cât și pe Story aceeași poză cu ființa pierdută, însă a scris idei copleșitoare diferite.

“Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI .Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, SUFLETUL NOSTRU BUN!” este mesajul scris pe Instagram, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Vezi și: Andreea Tonciu a dansat topless la TV. Fanii au desființat-o imediat: “A fost vulgară, prea si-a expus silicoanele”

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Simona Trașcă, cântăreața Narcisa și Diana Gureșoaie sunt printre primele vedete care i-au transmis sincere condoleanțe.

Andreea Tonciu, printre vedetele care s-au luptat cu depresia

În 2018, Andreea Tonciu a fost în depresie și își dorea foarte tare să își găsească o ocupație, pentru că nu mai suporta să stea în casă, fără să facă nimic.

“Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.r.: soțului său): «Mă duc şi mă angajez pe 20 de milioane», i-am zis. Sincer!”, a povstit bruneta într-un interviu oferit în urmă cu doi ani.

Descoperă și: Andreea Tonciu continuă disputa cu Roxana Nemeș, de la volanul unui Mercedes-AMG E 53 4MATIC Coupé de 80.000 €. “Ea a venit cu o mașină de 3.000 €, cât valorau tenișii mei din picioare”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *