Andreea Tonciu s-a abținut cât s-a abținut, dar totul are o limită. Bruneta a postat câteva filmulețe pe Instagram în care „le dă replica” celor care o judecă. Deși nu a dat nume și prenume, este evident faptul că toate aceste săgeți sunt îndreptate către Oana Zăvoranu. 

Supărată nevoie mare din cauza mesajelor pline de hate pe care le primește, Andreea Tonciu reacționează. Bruneta a pus mâna pe telefon și a dat startul Instastory-urilor. Nu a dat vreun nume, ci a vorbit la general. Însă, știm cu toții că cea care a „tocat-o” pe Tonciu în ultima perioadă este Oana Zăvoranu.

”Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav?”, a spus Andreea Tonciu!

CITEȘTE ȘI: ” PLÂNGÂND, ANDREEA TONCIU A FĂCUT PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE ȘI-A ÎNMORMÂNTAT BUNICA: “N-AM DORMIT DE 4 ZILE”. CE MESAJ COPLEȘITOR A SCRIS PE COROANA CU FLORI

Tonciu, sare la gâtul răutăcioșilor

Valul de săgeți nu s-a oprit cu una, cu două. Tonciu le-a dat replică, după replică și le-a transmis celor care o vorbesc de rău că sunt penibili.

”Ce ați face dacă n-ar exista Andreea Tonciu? Tonciu e șmecheră și Tonciu o să fie șmecheră toată viața ei. Pe mine, efectiv, nu mă interesează ceea ce spuneți. Sunteți penibili când judecați o femeie. Mie mi-ar fi rușine. Nu pot să mă prefac, n-aș putea în viața mea să fiu o prefăcută. Ce înseamnă asta? Nu realizați ce se întâmplă?”, a mai continuat Andreea Tonciu!

Oana Zăvoranu o ironizează pe Andreea Tonciu

Ne-am obișnuit ca de câteva săptămâni Oana Zăvoranu să desființeze câte o vedetă. Și Andreea Tonciu a ajuns pe lista Queridei.  Diva a postat o fotografie cu Andreea, îndreptul căreia a scris: „Ce e înalt ca formă de relief?”. Apoi a adăugat câteva emoji-uri cu râsete, și următorul răspuns la întrebare: „Fostu’ tău nas…”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *