Andreea Mantea își sărbătorește astăzi ziua de nume, însă… petrecerea a început cu o seară în urmă. Alături de fiul ei și Elena Merișoreanu, prezentatoarea TV a petrecut discret.

David și-a surprins mama cu daruri de suflet. Micuțul vedetei i-a făcut o decorațiune specială mamei sale, pe care a pus-o pe tort, i-a oferit un trandafir și i-a urat ”La mulți ani!”. După cadourile primite și urările din partea fiului ei și a Elenei Merișoreanu, Andreea Mantea a luat în serios micile ritualuri care se fac de Sf. Andrei.

La îndrumarea cântăreței de muzică populară, bruneta s-a îmbrăcat într-o rochie albă, apoi s-a așezat pe un scaun între două oglinzi înalte și în timp ce ținea o lumânare în mână a rostit cuvintele ”magice” sperând că își va găsi sufletul pereche: Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele”.

Andreea Mantea, ritual în miez de noapte

Emisiunea Andreei Mantea are rezultate slabe

Show-ul„Trăiri alături de Andreea Mantea” este difuzat în fiecare luni după ora 23.00 și îl are în prim-plan pe băiețelul prezentatoarei TV. În fiecare ediție sunt invitate diferite vedete sau persoane din familia Andreei Mantea.

Însă, surse din Kanal D ne-au dezvăluit că, în ciuda muncii sale asidue pentru proiectul „Trăiri alături de Andreea Mantea”, care se pare că este realizat de casa ei de producție, rezultatele nu ar fi chiar la nivelul așteptărilor.

„Sunt ratinguri cam mici, mai ales că este vorba de seara de luni. (VEZI AICI: ANDREEA MANTEA A IEȘIT LA CAFEA CU VOPSEAUA PE CAP, DIRECT DE LA COAFOR)

Poate pentru că românii totuși sunt interesați doar de un show cu scandal, iar, de când a devenit mama lui David, Andreea s-a ținut departe de orice scandal. Poate de asta nu merge bine emisiunea. Cert este că majoritatea celor ce sunt interesați de show se uită de pe telefon atunci când ediția este postată pe YouTube, în rest cam bate vântul prin audiențele TV.

Probabil că, dacă nu ar fi făcut emisiunea prin casa ei de producție, show-ul ar fi fost sistat, pentru că turcii nu iubesc altceva mai mult decât audiențele mari, nu le suportă pe cele slabe. Iar Andreea este destul de îngrijorată din cauza asta și nu știe ce să mai facă în următorul episod ca să fie ceva senzațional.

Ea avea senzația că o iubește publicul și că se va uita necondiționat la orice face ea, dar uite că nu este chiar așa. Și până la urmă așa e: publicul este stăpânul”, a dezvăluit sursă noastră.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *