Andreea Esca este una dintre cele mai sincere vedete de la noi, căreia nu i-a fost niciodată teamă să povestească lucruri din viața personală, fie ele plăcute sau nu. Acum ceva timp, știrista de la Pro TV a vorbit despre un moment bizar din viața ei, atunci când a fost bătută de părinți și chiar dată afară din casă. 

Sinceră și transparentă din fire, Andreea Esca a povestit, la un moment dat, cum a fost bătută de părinții săi, dar și dată afară din casă.

Andreea Esca, dată afară din casă de părinți

Cu umorul său specific, știrista de la Pro TV nu a ratat niciun detaliu și a mărturisit și care a fost motivul pentru care a primit o asemenea pedeapsă. De asemenea, Andreea Esca și-a amintit cu bucurie de momentele Sărbătorilor de Iarnă, atunci când aștepta cu sufletul la gură să primească păpuși.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupa de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce.

Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa acestei blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a povestit Andreea Esca, acum ceva timp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *