Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au început povestea de dragoste în urmă cu jumătate de an. Și, deși, au fost surprinși de mai multe ori de paparazzii CANCAN.RO, cei doi nu publică poze în care apar împreună. Recent, s-a aflat adevăratul motiv pentru care cuplul a luat această decizie. Conform unor surse, Tiberiu Argint o surprinde des pe iubita lui cu gesturi romantice.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan nu postează fotografii alături de iubitul ei, Tiberiu Argint

În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan este cea care a hotărât să nu pună, deocamdată, poze alături de iubitul ei. Desigur, vedeta s-a consultat cu Tiberiu Argint în legătură cu acest subiect delicat și, împreună au ajuns la concluzia că este mai bine să își consume iubirea în privat… departe de ochii fanilor, dar și la mare distanță de camerele de filmat și aparatele de fotografiat. În cadrul unui interviu, artista a lăsat de înțeles că, la un moment dat, ei vor publica imagini în care apar unul alături de celălalt. Până atunci, ei își dau like-uri la fotografiile pe care le urcă pe rețelele de socializare.

“Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşează. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important sa ai sustinere, un sprijin”, a declarat cântăreața despre decizia de a-şi ține iubitul departe de lumina reflectoarelor, relatează wowbiz.ro; toate astea se întâmplă, deși, Andreea Bălan a subliniat că relația lor este una tot mai serioasă.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, surprinși de paparazii CANCAN.RO la o terasă din București la finalul lui septembrie
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, surprinși de paparazii CANCAN.RO la o terasă din București la finalul lui septembrie

Nu rata: George Burcea se va înfuria? Cine le-a vizitat acasă pe fiicele sale și pe Andreea Bălan: “Ce râde!” | FOTO

Andreea Bălan are două fiice cu George Burcea

În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella Maya. Surioara copilei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. Ziua în care și-a cunoscut a doua fetiță a fost și cea în care artista a primit a doua șansă la viață! Și asta pentru că, în timp ce se afla încă în sala de operații, ea a făcut stop cardio-respirator, însă, incidentul a fost gestionat cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Află și: Iubitul Andreei Bălan a împlinit 36 de ani. Ce urare surprinzătoare i-a făcut artista lui Tiberiu Argint pe Internet

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *