Se pare că nimeni nu scapă de criticile Oanei Zăvoranu. Vedeta pare hotărâtă să „desființeze” toate numele celebre din showbiz-ul românesc. De data aceasta atenția i s-a oprit asupra cântăreței Andreea Bălan, pe care a criticat-o pentru promovarea anumitor produse.

Oana Zăvoranu a pornit războiul și pare că încă nu a ajuns la final. După ce le-a criticat pe Adelina Pestrițu, Oana Roman, Andra, Anda Adam, Cristina Ich și multe altele, se pare că a venit și rândul Andreei Bălan să fie pusă la zid. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU, ATAC UMILITOR LA ADRESA ANDEI ADAM: „CE AI ÎNTRE PECTORALII ĂIA?”)

Un internaut i-a adus la cunoștință Oanei Zăvoranu că Andreaa Bălan face reclamă la un produs farmaceutic, iar asta a fost suficient pentru brunetă. De-a lungul timpului ea și-a exprimat clar părerea legată de vedetele care încearcă să promoveze tot felul de produse banale și să își influențeze urmăritorii pentru a le cumpăra.

Andreea Bălan a postat pe cotul ei de Instagram o fotografie în care promovează anumite dropsuri, iar asta i-a aprins pe fanii Oanei Zăvoranu, care i-au trimis imediat postarea, în speranța că bruneta va reacționa.

„E și ea în trend cu dropsuri de supt”

Urmăritorii Oanei Zăvoranu sunt în asentimentul ei când vine vorba despre vedetele autohtone. Recent, unul dintre internauți i-a trimis brunetei o fotografie cu Andreea Bălan, însoțită de un mesa acid, iar Querida a fost complet de acord. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU NU SE OPREȘTE! ZĂVO ARUNCĂ ÎN CONTINUARE CU SĂGEȚI CĂTRE PEPE ȘI RALUCA)

„Marea cântăreață, reclamă la dropsuri de supt! Nu mai pot cu astea, nu mai fac o poză fără să îți bage ceva pe gât. Dacă mă doare în gât mă duc la farmacie, nu mă uit să văd pentru ce e plătită Andreea Bălan să iau și eu”, a spus unul dintre urmăritorii Oanei Zăvoranu.

Imediat ce a primit mesajul, Oana a răspuns și ea și a fost complet de acord.

„Și ea în trend… cu dropsuri de supt…adevărate vedete mon cher”, a scris Oana Zăvoranu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *