Este mare agitație în marea familie a show-ului de la Kanal D! Războiul dintre Andra Voloș, Bianca Comăneci și Ella de la “Puterea Dragostei” s-a mutat în instanță, după ce fosta parteneră a lui Jador a făcut pentru cele două rivale câte o a plângere penală.

Nu rata: Paul de la Puterea Dragostei și-a asumat relația cu o brunetă focoasă! Cine este femeia care i-a cucerit inima

Ella, una dintre cele mai iubite concurente din cadrul reality show-ului de la Kanal D, nu a mai îndurat jignirile pe care Bianca Maria Comăneci și Andra Voloș i le-au lansat și a decis să meargă la poliție. Ajunsă la secție, ea a depus pe numele celor două dive câte o reclamație. În plus, aceasta a dezvăluit că, în prezent, are telefonul ascultat și deține multe înregistrări cu jignirile care i s-au adus

“Nu uitați să aveți caracter și să fiți femei, pentru că vă înjosiți foarte mult venind aici și vorbind neadevăruri. Pentru că voi nu vorbiți cu dovezi. Eu am dovezi, dar nu mă cobor la nivelul ăsta. Eu nu vin aici să vorbesc pe nimeni, dar deja mă irită. Eu îmi văd de viața mea, nu mă văd cu bărbații voștri că nu îmi trebuie bărbații voștri că am bărbați ok, oameni ok, băieți singuri, inteligenți”, a transmis Ella de la “Puterea Dragostei”.

Ulterior, rivala Andrei Voloș și a Biancăi Comăneci le-a sfătuit să înceteze atacul început la adresa ei, pentru că, în caz contrar, va face publice înregistrările pe care le au cu ele.

“Andra, nu ai fost sunată de un prieten al meu, ci de un polițist care ți-a vorbit frumos. Eu nu mai suport, m-ai amenințat de foarte multe ori, mi-ai dat bărbat la telefon să mă amenințe. Există convorbirea, mulțumesc lui Dumnezeu că mă cunosc cu un colonel de la SRI și ne-a ajutat să recuperăm toate înregistrările. Dacă veți continua, veți răspunde în continuare pe cale legală. Telefonul este ascultat. În momentul în care mă veți suna, veți fi sunate de poliție. Opriți-vă, că dacă dau drumul la înregistrări… Eu înregistrez pentru că vreau să am chestiile astea, nu ca să le arăt public aici, ci ca să vă arăt adevărata față. Voi nu aveți subiecte, veniți și vorbiți despre o persoană care a fost controversată. Și eu pot să spun de Bianca că e criminală, de Andra că e criminală, dar am dovezi? Nu! Opriți-vă să denigrați dacă nu aveți dovezi. Nu mă puneți să vorbesc, că știu prea multe. Dacă bărbații voștri nu vă respectă, nu e vina mea. Reveniți-vă și nu vă mai comportați ca niște fete venite din alte părți. Cu asta m-am oprit și nu vă mai dau replica, am lucruri mai multe importante decât să vorebesc despre voi”, a mai spus Ella, una dintre fostele concurente ale îndrăgitei emisiuni de la Kanal D, relatează viva.ro.

Andra Voloș și Bianca Comăneci, date în judecată de Ella de la Puterea Dragostei: “Nu sunt bătaia voastră de joc” © Facebook
Andra Voloș și Bianca Comăneci, date în judecată de Ella de la Puterea Dragostei: “Nu sunt bătaia voastră de joc” © Facebook

Citește și: Bianca Comăneci suferă după despărțirea de Livian! Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a povestit prin ce trece

Ella de la “Puterea Dragostei” susține că nu a avut nicio legătură cu Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei Voloș

“Am tăcut, e un Dumnezeu sus care e martor. Eu nu vorbesc dacă nu am dovezi, mai bine stau acasă decât să spun minciuni. Vă repet, am fost la poliție si am făcut plângere că m-a amenințat și aici în platou, există acolo în dosar. Veniți cu probe! Iar viața mea privată, nu este treaba voastră. Mă întâlnesc cu cine vreau, vorbesc cu cine vreau, nu sunt logodită, nu sunt căsătorită. Noi am mers la poliție în secunda în care am ieșit din studio si omul ăla a zis: «Bă, ce comportament de femei ușoare». Nu e normal! Nu eu te-am sunat pe tine, Andra, nu mă interesează că nu vă duce capul că vorbiti de asa ceva, dar nu mai vorbiti de mine, nu sunt bătaia voastră de joc.

Andra, uita-te la mine! Știi ca stiu multe despre tine, cu dovezi clare. Si s-ar putea sa prietenii mei sa vorbeasca despre tine la un moment dat, cu dovezi clare. Alb pe negru! Dar nu o să fac asta, o să facă ei probabil, dacă nu vei înceta. Cu Andra s-a pornit de la un «Bună» cu Bogdan. Eu nu aș putea niciodată să mă dau la prietenul fostului, pentru că am demnitate și caracter, nu am nicio treabă cu băiatul ăla”, a mai declarat Ella, fosta parteneră a lui Jador.

Descoperă și: Bogdan Mocanu, declarații fulminante după ce s-a spus că Andra Voloș l-a părăsit pentru Dan Bilzerian: “Ar trebui să își vadă de lungul nasului și să nu mai profite de discreția mea ca bărbat”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *