Andra, de altfel, la fel și restul artiștilor, nu au mai putut cânta de 1 Decembrie, Ziua României, pe scenele din întreaga țară. Evenimentul care se organiza cu mare fast în fiecare an nu a mai fost posibil acum din cauza pandemiei de coronavirus. Andra și-a amintit, cu emoție, momentele din anii precedenți.

Atunci când era pe scenă, alături de alți colegi artiști, și cânta pentru România în fața mulțimii care o admira. Într-un Insta Story a propus câteva instantanee emoționante, de atunci când vocea ei încânta urechile a zeci de mii de admiratori, la Tradițional Concert de la Cluj-Napoca. 1 Decembrie 2020 a fost pustiu în privința spectacolelor, abia parade militară de la Arcul de Trimf fiind organizată, și ea cu un nuăr restrâns de militari și personalități politice, între care șeful statului, Klaus Iohannis. (CITEȘTE ȘI: ANDRA, CONFESIUNI INEDITE DESPRE CĂSNICIA CU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: „UNII IDEALIZEAZĂ RELAȚIA NOASTRĂ”)

Mesajul pentru Andra, pe Instagram, a fost, însă, emoționant. Și nu numai pentru ea, ci pentru toți românii. ”Nu uita că ești român, că tatăl tău și mama ta, bunicul și bunica ta te-au învățat dintotdeauna să fii bun. Alături de familie și cu Dumnezeu în suflet, românii au trecut întotdeauna peste orice greutăți. De ziua ei, din dragostea românilor, România își adună speranțele, energiile și merge mai departe! La mulți ani, români! Dumnezeu să binecuvânteze România! @andra”, a fost mesajul unei fane a îndrăgitei artiste.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *