Anca Țurcașiu a divorțat, după un mariaj de 22 de ani, și spune că e nevoie de timp pentru a-ți reveni de pe urma șocului. Ea a fost căsătorită cu medicul Cristian Georgescu.

După despărțire, a părăsit casa de la Corbeanca și s-a mutat într-un apartament. A luat viața de la capăt, la 50 de ani. Anc Țurcașiu a făcut pasul în noul an cu o superbă vacanță de destindere în Republica Dominicană. Avea nevoie de ea! (CITEȘTE ȘI: NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA ANCA ȚURCAȘIU ÎN TINEREȚE.  VEDETA NU S-A SCHIMBAT DELOC)

Anca Țurcașiu, vacanță în Republica Dominicană: ”Trebuie să treacă nişte timp ca să te vindeci!”

Ce spune Anca Țurcașiu despre perioada de după divorț? “După 35 de ani, am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură, uitându-mă la tv. Am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preţ, am vorbit cu o prietenă şi a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roşii de Revelion şi am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis că 2021 va fi cel mai bun an din viaţa mea”, a povestit Anca Ţurcaşiu în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D. (NU RATA: CE AVERE VOR ÎMPĂRȚI ANCA ȚURCAȘIU ȘI FOSTUL SOȚ, MEDICUL CRISTIAN GEORGESCU)

Anca Țurcașiu nu vrea să-și amintească de problemele avute, dar spune că e nevoie de timp pentru a se vindeca. “Nu vreau să mă mai agăţ de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă nişte timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorţ. Am citit cărţi motivaţionale”, a mai spus Anca Ţurcaşiu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *