Problemele par că se țin lanț de Anca Serea. În ultimul timp vedeta a ajuns de mai multe ori la spital, s-a ales cu o datorie de câteva mii de euro, iar acum a pierdut o parte din terenurile moștenite de la fostul soț.

După ce problemele de sănătate au trimis-o de mai multe ori în spital pe soția lui Adi Sînă, acum au apărut și problemele financiare. Se pare că Anca și Adi Sînă au datorii de 7.000 de euro. Trei dintre copiii celor doi învață la școli private, iar taxa de școlarizare este una destul de ridicată. Anca Serea a rămas restantă cu plata taxei, iar acum are de plătit și o dobândă, conform contractului.

Procesul s-a desfășurat pe repede-înainte, iar Anca Serea, titularul contractului de școlarizare, a aflat că datoria de 2.136 euro a crescut la 3.642 euro. Mai mult, o bancă din România a obținut acordul judecătorilor să treacă la executarea silită împotriva Ancăi Serea și a unei societăți administrate de Adi Sînă, care se ocupă cu producția audio-video, pentru a recupera suma restantă de la un credit făcut în anul 2016, din care mai este de plătit 16.776 lei (aproximativ 3.400 euro). (CITEȘTE ȘI: ANCA SEREA, REACȚIE SUBLIMINALĂ DUPĂ CE S-A SPUS CĂ NU A MAI PLĂTIT ȘCOALA PRIVATĂ A COPIILOR: “DOARE CÂND TE LUPȚI CU TEAMA, SUFERINȚA”)

Anca Serea pierde mai multe terenuri moștenite

Pe lângă aceste probleme, Anca Serea recent a primit o înștiințare potrivit căreia urmează să fie expropriat de câteva parcele de teren din comuna Cernica, Ilfov. Acest lucru se datorează faptului că pe aceste proprietăți ale Ancăi ar urma să treacă autostrada de centură și, astfel, o parte dintre acestea au intrat deja în posesia Ministerului Transportului.

Așadar, Anca Serea urmează să fie expropriată, iar în schimb va primi o sumă de bani. Însă prețul oferi este cam de patru ori mai mic decât cel al zonei respectiv, potrivit WOWbiz.ro. (VEZI ȘI: PANDEMIA A AFECTAT PE TOATĂ LUMEA. CUM SE DESCURCĂ ANCA SEREA ȘI ADI SÂNĂ, DUPĂ CE ȘCOLILE AU FOST ÎNCHISE. CEI ȘASE COPII AI CUPLULUI SUNT NEVOIȚI SĂ SE ADAPTEZE DIN MERS)

Anca Serea deține patru terenuri extravilane: primul teren are 4.526 mp, din care statul ia 1.492 mp, pentru suma de 16.734,12 lei, al doilea teren are aceeași suprafață, iar statul va lua 101 mp, contra sumei de 1.134,76 lei, al treilea teren are 5.000 de mp, statul ia 17 mp, pentru suma de 190,61 lei, iar din ultimul teren de 3.467 mp, statul ia 12 mp pentru, suma de 134,55 lei.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *