La opt ani de când Iurie Darie a trecut în neființă, Anca Pandrea face declarații sfâșietoare. Actrița mărturisește că Iurie Darie a fost iubirea vieții ei și simte că sufletul actorului este în casă, în fiecare zi. Mai mult, Anca Pandrea a povestit că atât de mult l-a iubit pe soțul ei, încât în noaptea în care a murit, a dormit cu trupul lui mort în brațe.

Trecerea în neființă a lui Iurie Darie a adus foarte multă suferință în sufletul Ancăi Pandrea. Actrița nu și-a putut reveni nici acum, la opt ani de la decesul soțului ei. Fiecare colțișor al casei îi aduce aminte de marele actor și nu poate accepta dispariția lui. Pentru artistă dragostea lor a fost atât e puternică încât ține și după moarte, asta pentru că sufletele lor sunt unite pe vecie. Și poate tocmai de aceea, în noaptea în care actorul și-a dat ultima suflare, Anca Pandrea a dormit cu trupul neînsuflețit în brațe.

”Atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează” , a declarat Anca Pandrea pentru wowbiz.ro

Anca Pandrea are o mare dorință

Din dorința de a avea cât mai multe lucruri care să-i aducă aminte de Iurie Darie, actrița a mers în 2012 la Primăria Capitalei pentru a depune o cerere. Anca Pandrea își dorește foarte mult ca strada pe care actorul a locuit să-i poarte numele. Din păcate, nici până acum nu a primit un răspuns. Însă, nu se dă bătută, va face orice demers este necesar pentru ca acest lucru să se realizeze cât încă mai este în viață.

”N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie” , a adăugat actrița.

Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Pandrea și Iurie Darie

Anca Pandrea și Iurie Darie au format un cuplu atât în viața reală cât și pe scenă. Cei doi s-au cunoscut la teatru, însă foarte multă vreme s-au bucurat unul de compania celuilalt doar în calitate de prieteni.

”Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar când la 40 de ani l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine, a fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta” , și-a amintit artista.

CITEȘTE ȘI: ” ANCA PANDREA NU MAI IESE DIN CASĂ! NICI LA MORMÂNTUL LUI IURIE DARIE NU A MAI AJUNS: ”NU AM PUTUT SĂ…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *