Anamaria Prodan s-a infectat cu noul coronavirus. GANDUL.RO a anunțat, în exclusivitate, că impresara s-a îmbolnăvit de COVID-19 după ce a contractat virusul de la jucători echipei de fotbal FC Hermannstadt. Ana a oferit, la scurt timp, primele declarații.

Anamaria Prodan a dezvăluit pentru playtech.ro ce s-a întâmplat. Este, totuși, mulțumită că în pericol nu s-au aflat copiii ei, care nu au intrat cu ea în contact. „Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat că am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat Anamaria Prodan. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, APARIȚIE DE SENZAȚIE LA MALUL MĂRII! CUM ARATĂ SEXY-IMPRESARA ÎN COSTUM DE BAIE)

Agentul de jucători a început să aibă simptome la scurt timp după ce a revenit de la Sibiu, unde a avut o ședință cu oficialii clubului, dar și cu jucătorii lui FC Hermannstadt. Imediat cum a ajuns acasă, Anamaria Prodan a făcut febră, iar la câteva ore distanță a făcut și testul pentru coronavirus. Din păcate pentru ea, rezultatul a fost pozitiv. În prezent, Anamaria Prodan este în izolare la domiciliu. „A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment„, declara o persoană din anturajul ei la scurt timp după ce s-a aflat că are COVID-19.

Opt cazuri de infecție cu COVID-19 au fost depistate la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunțat, vineri, printr-un comunicat oficial, că au fost depistate opt cazuri de infecție cu noul coronavirus. Mai exact, cinci fotbaliști și trei membri ai staff-ului au contractat cumplitul virus. “În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, 5 fotbaliști din lotul nostru au fost depistați pozitiv și 3 membri ai staffului. Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P.Sibiu. (NU RATA: MILIONARUL IOAN NICULAE, ÎN STARE CRITICĂ LA TERAPIE INTENSIVĂ! ARE COVID-19!)

Precizăm că acest aspect nu pune în pericol meciul din șaisprezecimile Cupei României, pe care FCH îl va disputa mâine, în deplasare, contra celor de la Chindia Târgoviște”, se arată în comunicatul emis de FC Hermannstadt.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *