Ana Maria Mocanu nu l-a uitat nici acum pe Rareș. Fosta asistentă Tv i-a lăsat un mesaj dur cu subînțeles fostului său iubit.

Ana Maria Mocanu a scris pe contul său de socializare un mesaj tranșant la adresa fostului său partener. Ana Maria și Rareș au avut o relație controversată, plină de certuri și împăcări.

”Sunt femeie pe care tu nu o vei întâlni și a doua oară. Îți promit asta!”, a scris Ana Maria Moncau pe pagina sa de Instagram.

VEZI ȘI: Ana-Maria Mocanu, mesaje “înțepătoare” după ce fostul ei iubit s-a pozat cu Bianca Drăgușanu: “Fă-o din dragoste, nu pentru dragoste”. Fosta asistentă TV a plecat și ea în Dubai

„Lucrurile nu au mai mers”

”Am considerat la un moment dat că este mai bine să las lucrurile să treacă de la sine. Ei bine, iată că a sosit momentul să știți anumite lucruri de la mine.

Sunt un om extrem de sincer. Îmi doresc din acest moment să nu mai fiu asociată cu Rareș. Noi nu mai formăm un cuplu și nu o să mai formăm niciodată. Drumurile noastre sunt separate. Despărțirea nu a fost din vina niciunei femei. Pur și simplu, la un moment lucrurile nu au mai mers între noi și nu vreau să intru în prea multe detalii”a fost declarația Anei după despărțire

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *