Fosta amanta lui Costel Biju riscă să fie dată afară din garsoniera în care locuiește cu fetița pe care o are cu artistul. Florentina este disperată și susține că manelistul nu ar mai fi plătit chiria, însă, în realitate, lucrurile ar sta cu totul diferit. În scandal s-a implicat și soția cântărețului, Andreea Costache, care a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

Fosta amanta lui Costel Biju, la un pas să ajungă pe străzi împreună cu fetița lor

Conform mărturiilor Florentinei, celebrul manelist i-ar fi transmis că nu îi va mai plăti chiria garsonierei în care locuiește alături cu fiica ei și, peste două săptămâni, vor fi evacuate. Fosta iubită a lui Costel Biju plănuiește să îl dea în judecată și, totodată, să ceară efectuarea testului de paternitate, pentru că acesta nu își recunoaște micuța prințesă.

Acuzațiile dure ale fostei amante au fost negate de soția artistului, care a spus că acesta a plătit chiria de 1.200 de lei pentru garsonieră, dar și facturile. În plus, i-ar fi oferit Florentinei suma de 1.000 de lei ca să îi cumpere fetiței strictul necesar.

“Am vorbit cu proprietarul și a spus și el că nu a dat-o nimeni afară, singură a dat mesaj și a spus că a lăsat cheia vecinului de la unu. Ea m-a zăpăcit cu contractul, există acest contract, dar ea nu are școală. Ea are chiria plătită. Era o garsonieră decentă în Berceni, în ghetou a transformat-o ea, să vă spună proprietarul. Cum i-a dat-o și cum arată acum. A găsit o mizerie de nedescris”, a dezvăluit Andreea Costache, soția manelistului, în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Florentina, fosta amantă a lui Costel Biju, își dorește să îl dea în judecată și să demonstreze paternitatea copilului © captură video Antena 1
Florentina, fosta amantă a lui Costel Biju, își dorește să îl dea în judecată și să demonstreze paternitatea copilului © captură video Antena 1

Afirmațiile Andreei Costanche au fost confirmate de proprietarul locuinței care a mărturisit că ultima chirie a fost plătită în avans.

“Noi aveam discuția asta cu plecatul ei din noiembrie, tot îmi spune că pleacă și că lasă cheile la vecini, în sfârșit. Ea niciodată nu a fost sigură cât o să o țină oamenii ăștia, nu i-a zis nimeni să plece. Aici, deja mă deranjează pe mine. În decembrie ce mesaj mi-ai trimis? Că lași cheia la vecinul. Asta este garsoniera fiicei mele, care este plecată în Anglia la muncă. Ea a îngrijit-o, a mobilat-o cu ajutorul meu. La momentul respectiv arăta chiar foarte bine. A mai fost închiriată fetei ăsteia, nici nu știu cum o cheamă. Probabil s-a mai degradat puțin, s-a mai desprins parchetul, dar arată funcțională. Ea mi-a spus că își pregătește o cameră undeva, dar i-am spus că poți să stai aici până îți termini camera, nu sunt câine să te dau afară. Inițial, am stabilit chiria la 300 de euro, apoi am negociat la 1.200 de lei. A fost plătită în contul fiicei mele, pe numele lui Costache am înțeles. Ultima oară a plătit în avans noiembrie-decembrie”, a povestit proprietarul locuinței în care stă fiica și fosta amantă a lui Costel Biju.

Florentina, umilită de familia lui Costel Biju

În cadrul interviului, Florentina a mai dezvăluit că a fost umilită de mama lui Costel Biju și că i-au fost aduse pentru fetiță haine murdare, mucegăite și jucării distruse. Soția manelistului a răbufnit și a spus că tânăra nu are grijă de fiica sa, iar banii pe care i-a primit de-a lungul timpului au fost folosiți, de fapt, în scopuri personale, nu pentru creșterea micuței.

“Înțelegeți-mă că Dumnezeu mi-e martor. Hainele pe care mi le dădeau erau cu mucegai, maimuțoaie murdare, rupte, jur. Erau haine mototolite, a venit mama lui: «Deschide, fă, ușa aia că ți-am adus haine». Credeți-mă, că nu vă mint”, a mai spus Florentina în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *