După ce a fost, pe rând, iubita mai multor vedete internaționale, printre care se numără Vin Diesel, Edward Norton sau Hugh Jackman, Alina Pușcău a decis că 2021 este anul în care se va căsători.

Se pare că supermodelul care a făcut furori la „Ferma” în 2020 și-a găsit, în sfârșit, alesul după foarte mulți ani de căutări. Acum, vedeta care a ajuns la 39 de ani, e mai hotărâtă ca oricând.  A făcut anunțul în emisiunea lui Cătălin Măruță, fără să dezvăluie identitatea celui care i-a furat inima, dar a specificat că nu este român.

(Citește și: Alina Pușcău i-a făcut avansuri, la “Ferma”, actorului din “Loverboy”. ”Jur că Vin Diesel avea același medalion”)

„Mă căsătoresc anul ăsta. Nu pot să spun (cine este). Nu este român”, a spus Alina Pușcău, despre cel pe care îl consideră ”un băiat extraordinar”.

Alina Pușcău a participat la Ferma 2020

Deși nu a dat prea multe detalii, Alina a menționat că nunta va avea loc anul acesta, dar nu în România. De asemenea, a dezvăluit că este vorba despre un bărbat mai în vârstă decât ea, care a cerut-o de nevastă de mai multe ori, dar abia acum a spus ”Da”.

Vedeta este foarte discretă când vine vorba de viața ei privată. „Nu i-am spus lui mama. Sunt foarte private. (…) Este în șoc mama, pentru că niciodată nu am vorbit cu prietenii, nimic. Ziceam: «Mama, eu nu vreau să mă căsătoresc…nu sunt pregătită»”, a mai spus ea. A dezvăluit, totodată, că rochia de mireasă va fi făcută de celebrul creator de modă Ralph Lauren.

„Colecție” impresionantă de vedete

Edward Norton, Adrian Mutu, Chris Tucker, Paul Haggis, Hugh Jackman ori Jay Z sunt doar o parte dintre celebritățile masculine care s-ar fi apropiat, de-a lungul timpului, de frumoasa Alina Pușcău. Relația cu Vin Diesel ar fi propulsat-o pe superba româncă în showbiz-ul mondial.

Surse din apropierea show-ului de la Pro TV declarau, la sfârșitul lunii octombrie, pentru CANCAN.RO că Alina și George Piștereanu au o relație specială.  „Se pare că și aici Alina a reușit, în ciuda dificultății în care a fost pusă în prima parte a competiției, să revină în Fermă și să sucească câteva capete. Între ea și George Piștereanu s-ar fi legat ceva magic, dar nu doar din Fermă, ci și de la filmările dinainte de intrarea acolo”. 

(Nu rata: Alina Pușcău și Anda Adam, momente interzise cardiacilor, la Ferma! Cum au făcut duș cele două: „Nici nu aveam…”)

Cine este Alina Pușcău

Alina Puşcău a câştigat concursul internaţional Elite Model Look la 16 ani și de atunci s-a lansat în showbiz-ul internațional. Printre primele relații a fost cea cu Vin Diesel, apoi cu regizorul Brett Ratner, pentru care Alina s-ar fi „bătut” cu celebra Lindsay Lohan. Alina a fost model pentru Victoria’s Secret şi a apărut în reviste precum „Harper’s Bazaar“ şi „Allure“, „FHM”, „Maxim”. La sfârşitul lui 2009, a apărut în Playboy în America. În anul 2011 a jucat în filmul „Conan Barbarul“.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *