Alex Velea și Connectr nu mai împart de multă vreme același drum. S-au lansat în muzică în același timp și au avut un parcurs asemănător, dar acum lucrurile s-au schimbat. Nu sunt îmbrățișează același gen muzical și nici aceleași opțiuni. Și poate că acesta e motivul pentru care Relu nu vrea să facă nicio colaborare cu Velea. 

Connectr a făcut o sesiune de întrebări pe pagina lui de Instagram și printre altele a fost întrebat despre o viitoare colaborare cu Velea. Dacă la celelalte întrebări artistul s-a filmat dând răspunsurile, la cele legate de Alex Velea s-a rezumat doar să scrie două, trei cuvinte. Scurt și la obiect. Artistul nu vrea să le dea fanilor săi speranțe false legate de această colaborare, căci ea nu va exista niciodată.

” Drumuri diferite. Nu mai aștepta că n-are rost” , a fost răspunsul lui Connectr.

Oare reacția lui Connectr are legătură cu declarațiile făcute de Velea în urmă cu ceva timp? Vă amințiți, acelea în care spunea că Relu n-ar putea face niciodată trapanele pentru că nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”

Connectr vrea să colaboreze cu Florin Salam

Dacă pentru o colaborare cu Alex Velea ar zice pas, pentru una cu Florin Salam, Relu nu zice nu. Artistul a fost foarte încântat în momentul în care a fost întrebat dacă ar face o piesă cu Florin Salam. A răspuns, dar a ținut să puncteze un lucru. Cu trimitere și la Velea. Vrea o colaborare cu regele manelelor, dar nu acum când e topul plin de „trapanele”

„Cu siguranță ar ieși ceva tare. În continuare cred că Florin Salam este cea mai bună voce masculină și nu doar din manele. Dar, dacă aș face ceva cu el aș face ceva foarte profund, așa cum am făcut la Sala Palatului. Și, în niciun caz acum pentru că s-ar confunda cu ce e în Trending acum. Și, sincer, nu cred că mă reprezintă nici pe mine, nici pe el. Poate peste niște ani când se mai liniștește treaba o să facem ceva pentru sufletele țigănești sau pentru istoria noastră, a țiganilor. O istorie cu suferință multă. Și cred că ar ieși ceva foarte mișto, poate chiar după Ederlezi. Dar, în niciun caz în perioada asta. „, a mai adăugat artistul.

CITEȘTE ȘI: „CONNECT-R, ATAC FULMINANT LA ADRESA LUI LUCIAN MÎNDRUȚĂ: “SĂ-ȚI FIE RUȘINE! RECONDIȚIONEAZĂ-ȚI POZIȚIA FAȚĂ DE ARTĂ ȘI FAȚĂ DE MUZICĂ, ȘI FAȚĂ DE MUZICANȚI

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *