Alex Bodi a mers astăzi la Tribunalul Dolj, după ce procurorii au cerut ca el să nu stea în arest la domiciliu în perioada în care este anchetat în dosarul de proxenetism. Înainte ca judecătorii să decidă dacă se întoarce sau nu după gratii, milionarul a făcut câteva declarații despre cum s-a desfășurat totul în sala de judecată.

Alex Bodi, primele declarații după ce a stat azi în fața judecătorilor

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost însoțit azi la Tribunalul Dolj de un prieten care i-a condus unul dintre autoturismele de lux; el are două termene în dosarele în care este anchetat. Deși aceste termene ar fi trebuit să aibă loc pe 18 ianuarie, magistrații au schimbat data, pentru că au luat în calcul că pe peste 3 zile, pe data de 16 mai exact, ar expira cele 30 de zile pe care Alex Bodi ar fi trebuit să le petreacă în arestul la domiciliu.

“Suntem încrezători. Din moment ce nu au apărut alte chestii, ne dorim să se rezolve cât mai repede. Nu vreau să dau alte detalii. Fac drumuri de dimineață. Am stat aici două ore. Sunt extenuat. Au fost două cereri. Unul cu arestul preventiv și celălalt cu arestul la domiciliu. Rămâne de văzut”, a declarat Alex Bodi în această după-amiază pentru jurnaliștii de la Antena Stars.

În cazul în care judecătorii vor decide ca Alex Bodi să anuleze măsura preventivă a arestului la domiciliu, el se va întoarce într-o celulă de la sediul IPJ Dolj, situat în Craiova.

Magistrații se vor pronunța azi în cazul lui Alex Bodi în legătură cu măsura arestului la domiciliu. Sunt șanse ca el să se întoarcă după gratii © captură video Antena Stars
Magistrații se vor pronunța azi în cazul lui Alex Bodi în legătură cu măsura arestului la domiciliu. Sunt șanse ca el să se întoarcă după gratii © captură video Antena Stars

Nu rata: Daria Radionova și Alex Bodi, nuntă de vis în 2021: “Este un eveniment care se află pe lista mea de dorințe”. Viitoarea mireasă, mărturii dureroase despre perioada de arest a milionarului

Alex Bodi, dezvăluiri despre arestul la domiciliu

“În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine și oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată… mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață. Cu cât lumea nu creadea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu” sunt declarațiile lui Alex Bodi făcute pe Instagram Stories, unde a vorbit și despre ce înseamnă pentru el fericirea, dar și care este cel mai bun sfat pe care l-a primit de la mama lui.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *